simonmojca -> RE: MAJČICE 2012 (22.10.2011 21:08:02)
|
čer strelca sej meni so bili trikolesniki tudi skoz jaki fuj [sm=smiley36.gif], sam pol pa ko začneš enkrat študirat kaj in kako se pa zgodba spremeni [sm=smiley36.gif] - nap. jaz sem rodila pozimi (novembra) kar pomeni, da je dobro da imam vekla kolesa in da ima profil guma (tako kot avto, ker se dajo napihnit) - če ni pol lahko voziček kar drsi naprej (ni oprijema) in gledat moraš da ima guma vmes prostor (da "feltna" ni polna) da se sneg ne zadržuje notri. - Seveda gledaš tudi po terenu, mesto ali bolj podeželje. Jaz imam oboje (gozd, makadam, asvalt.....) in seveda pločniki niso spluženi če pa so ti pa zaprejo dovoz plugi in moraš it mal v hrib in mal v dolinco [sm=smiley36.gif] moj voziček ima tudi vzmetenje (in 3nastavitve fedra (asvalt, mešano, makadam) fino pride, ker z tem vozičkom smo šli povsod :-) 3mesece morja letos in 1teden bohinja in smo z tem vozičkom prišli okrog in okrog in mali je začuda tudi spal notri [sm=smiley36.gif] - dobro je da je en roč in ne 2: zaradi vodljivosti [sm=smiley36.gif] z eno roko voziš v drugi imaš zapit, mobitel...... - jaz sem vzela še košaro, da otroka ni zebl in ta voziček ima zelo velko in dolgo [sm=smiley36.gif] - dobro je da je bremza na balanci, ker ko greš v dolino nerabiš vozička vlečt gor (proti sebi) ampak enostavno samo z eno roko bremzaš [sm=smiley36.gif] - moj voziček ima v iber veliko košaro [sm=smiley36.gif], ker sem na porodniški mi je dragi zaplenu avto, ker ga nimam kej nucat [sm=smiley36.gif] in potem rabiš veliko placa, da lahko kam daš robo če greš v nabavo [sm=smiley36.gif] - jaz sem skoz govorila, da nebom imela samo 1[sm=duda.gif] in da moram zato kupit ornh voziček..... - glede stabilnosti moj je full, full stabilen, ker moj malček je hiperaktivneš in delamo boga in pol v vozičku pa se še nismo prekucnl [sm=smiley36.gif], v košari se mi je obračal in pasu kravice pa seveda zibal gor in dol [sm=smiley36.gif], sedel in se stegoval ven [sm=smiley36.gif], vstal.......... zato pa smo šli v športni del, ker po dolžini bi bili lahko še nekaj časa notri :-) (pa je pri 7m imel 70cm) - seveda je potem še en kup drugih dejavnikov ki odtehtajo nakup vozička no in ko smo mi vse skupaj sešteli in študirali smo prišli nakoncu do sklepa da bo 3kolesnik in da bo ta ki ga imam z vso opremo [sm=smiley36.gif] športni del, košara, jajček, torba...... nočko punce in čuvajte se
|
|
|
|