Blink1 -> Posvetovalnica 1 leto - poročilo (21.8.2005 14:37:39)
|
No takole...še najino poročilo s posvetovalnice. Bilo je ful fajn. Bili sva sami, nikogar v čakalnici, nikogar v ordinaciji... Najprej ji je med. sestra dala en kup nalog...:zmeden: Dojenčku je morala dati flaško (ampak kakšen mini dojenček in flaška jaz sem mislila, da imajo vsaj veliko pupo :hudicek: ), potem je s svinčnikom (z ostro konico) narisala 3 črte na list papirja, potočiti je morala tenis žogico nazaj sestri. Zatem je morala zložit kocke v skodelico, trkat z dvema kockama...pobrati rozino (in jo skoraj pojesti ;) ). Edino kar ji ni uspelo je, da ni znala stresti rozine iz stekleničke, ampak je s prsti poskušala priti do nje. :bravo: No, potem je sledila še injekcija:((, pa je sploh ni čutila, ker jo je sestra tako držala, da me ni videla in sva delali ku-ku :)-:)- Sploh ni vedela, da jo je kdo piknil. Tudi zdravnici ni zamerila, saj ji je ob odhodu nenehno pošiljala lubčke:love::love: Aja...še tehnični podatki: težka 10 kg, velika pa je 75 cm. To pa je bilo tudi vse. Po cepljenju ni bilo reakcije, sva šli kar na kavico s Štajerkami in tam je veselo objemala Filipa in Davida. Ja fantje, kar pazite se:)- Lp Nina in Neja
|
|
|
|