črtaste kopalke iz NYorkerja (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

J.L. -> črtaste kopalke iz NYorkerja (22.8.2011 21:50:56)

jih ima katera? ker jaz sem jih oprala ročno pa so flekaste?! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tam ko so bele črte so spacane z temno barvo! sedaj se jih bojim dat v pralni stroj, da mi ne pobarvajo še ostalih oblačil?! kako jih torej oprati?

luka jan -> RE: črtaste kopalke iz NYorkerja (22.8.2011 23:26:04)

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

jih ima katera? ker jaz sem jih oprala ročno pa so flekaste?! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tam ko so bele črte so spacane z temno barvo! sedaj se jih bojim dat v pralni stroj, da mi ne pobarvajo še ostalih oblačil?! kako jih torej oprati?

Daj v stroj, na nizko temperaturo, zraven pa še ena dva listka ki kao požirata barve. Sigurno ti ne bo nič ostalo pobarvano, govorim iz izkušenj.[sm=smiley1.gif]

J.L. -> RE: črtaste kopalke iz NYorkerja (23.8.2011 7:34:40)

torej dam samo listič v stoj, prerem skupaj z ostalimi cotikami pa nebi smelo pobarvat?! pa so dovolj lističi za samo enkrat ali jih potem moram uporabiti pri vsakem pranju?

luka jan -> RE: črtaste kopalke iz NYorkerja (23.8.2011 21:40:04)

Načeloma je treba te lističe skoz uporabljati, razen če je problem samo pri prvem pranju. Nekatere stvari pri prvem pranju izgubijo ful barve, potem pa ne več. Ne vem točno, malo opazuj.[sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: črtaste kopalke iz NYorkerja (24.8.2011 7:47:45)

Če gre za nove kopalke, ki si jih sedaj prvič oprala in so flekaste ratale bi jih jaz itak takoj nesla nazaj in reklamirala ... na stojalu s katerega si jih vzela najbrš ni pisalo kopalke za enkratno uporabo ...

J.L. -> RE: črtaste kopalke iz NYorkerja (24.8.2011 8:16:20)

nove so ja, samo ročno oprane.-

Anonimen -> RE: črtaste kopalke iz NYorkerja (24.8.2011 8:20:24)

Nesi to nazaj ... pa če so bile 5€ in če ni označeno, da so blago z okvaro, se nimajo kaj uničit ob prvem in še celo ročnem pranju!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.8.2011 8:20:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]