POMOČ DEKLETA (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

rose22 -> POMOČ DEKLETA (21.8.2005 13:56:46)

Pred priblizno dvema mesecima sem imela takoj po zanositvi SS.Zdaj mi M zamuje 4 dni.Prsi so bolece,spika me po jajcnikih,obcasno se pojavlja spodaj bolecina,ki je ne znam razlozit,ampak ni podobna tisti pri M,test BC 3x negativen,1x,zelo cuden rezultat kot da bi hotel biti pozitiven pa ne bi hotel bit,skratka zelo zelo rahel:roza:,krvni testi cudni.Kot so mi v lab.povedali je rezultat rizicen.Se pravi ne ve se ali sem ali ne.Jaz sem cist na tleh,zelo pa si zelim da bi bilo :roza: in da bi tudi jaz lahko oznanila da bomo imeli :duda:

rozica11 -> POMOČ DEKLETA (21.8.2005 14:57:36)

Oj rose22,

ja jaz ti želim vse najboljše, da bi le uspelo. Znaki, ki jih navajaš, so lahko tudi nosečniški, saj pri meni so taki in še vedno trajajo. V spodnjem delu trebuha se vsake toliko časa pojavlja bolečina, ki je podobna tisti pred M, vendar vseeno malo drugačna. Tako da ni za obupat, itak pa UPANJE UMRE ZADNJE.

Veliko sreče in upam da si že :nosecka:.

Pozdravček, :rozica:

rose22 -> POMOČ DEKLETA (21.8.2005 15:16:29)

Ti ze 100% ves da si al se tud ne.Kolk casa ti zamuja M.Hvala za lepe zelje

rozica11 -> POMOČ DEKLETA (21.8.2005 15:23:35)

Ja vsaj upam...delala sem test BC mini (4x) in BC navaden 1x in je povsod pokazalo :roza:. Seveda pa bom še malo v skrbeh dokler G ne potrdi. M mi zamuja 2 dni, sicer pa je zelo redna. Bom držala :miska: za obe in tudi druge da bo vse v redu.

Stran: [1]