Jutra
|
No, pa gremo po vrsti. Vas bom kar citirala: Seven: »Hvala bogu, da obstaja RR team, ki vsake toliko casa naredi red. Sem ze stokrat rekla, tisti ki si zelijo zafrkavanja in cvekanja lahko mirno gredo na IRC ali Messanger.« - kot prvo, poseganje oz. neposeganje RR teama zadnje čase je tako, da včasih kar izbuljimo oči, - Kar se IRCa tiče. Prosim lepo, ne mi primerjati nivoja z RR-om. To je tako, kot če bi bila navajena hoditi v dobro gostilno, pa bi mi en rekel, da naj grem raje jest v menzo. Matovilcica: Prav je, da majo nadzor, pa da brišejo teme ki niso primerne.« - se popolnoma strinjam z izjavo: Žal pa v današnjem primeru brisanja ni bilo nobene neprimerne, vsaj glede na to, kakšne teme se NASPLOH pojavljajo na NV-ju. Glede primernosti bi se v zadnjem času lahko zbrisalo toliko tem, da boli glava! Puncica. »Tud jaz dam RR teamu čist prav če je zbrisal 25 tem, tako so teme, ki so bile "mogoče" komu aktualne padle na drugo in tretjo stran, kjer pa vsi vemo je noben več ne povoha in kaj naj s 25 brezveznimi temami enega zadetega osebka« - glede na to, da nisi uspela prebrati niti ene zbrisane teme, ne govori posplošeno. Kar se tiče aktualnosti tem. Kolikokrat folk odpira brezvezne teme, na račun katerih »ta pametne« kmalu padejo na 2., 3. etc. stran. Kaj pa je sploh brezvezna tema? Uporabniki različno tolmačijo ta pojem. Zgleda, da bi morali to v pravilih uporabe NATANČNO definirati. - In še nekaj. Glede na to, da se eni/ene včasih tako obregate ob kakšne izraze in iz tega naredite celo znanost primernosti izražanja na javnem forumu ter se poleg tega čutite še osebno prizadete (ma res čudno, kako je lahko nekdo osebno prizadet, če je izraz splošno uporabljen…). Potem bi jaz v tem momentu takoj šla špecat RR teamu in jim težit, da naj tale tvoj post izbrišejo zaradi neprimernega izražanja. Nekomu reči ZADETI OSEBEK, c c c. Zelo grdo. Ribica PR: »In da so odstranili 25 tem, odprtih v pol ure od le enega uporabnika in da so bile vecinoma norcevanje iz vseh, ki sodeljuete(mo) na NV, je edino logicno.« - Sorry, ni logično. Predvsem pa neumesno, da brez pojasnila. Ker to je potem anarhija teama, ki upravlja s forumom. Včasih je na NV odprtih v eni uri toliko trapastih tem, da te kar zvije. Jih zato zbrišete. Ne! Je bilo to norčevanje, kar je napisal eden od uporabnikov? Ne. Kdor je uspel vsaj malo od tistega prebrati, preden so vse skupaj zbrisali, je videl, da je parodija. Včasih uporabniki opozarjamo in svetujemo RR teamu za določene konstantne ponavljajoče se stvari, ki se dogajajo na forumu. In.. NOBENEGA EFEKTA. Edini odgovor zadnje mesece je bil, da bo nova oblika portala rešila zadevo. Pa se najde nekdo, ki tako kot pri basni, na drugačen način pove. Posledice… Že vemo. Najbolj easy je vse brisati, in uporabniku osebno poslati formalna opozorila. .ču: »Dopoldne si se še strinjala z mano (o.p. namenjeno ribici PR),da bi se blo dobr mal zamislt,zdej pa ne vem...a so ti šefi ta cajt možgane pral…si še clo sodelvala pr enih parih Baldijevih postih,pa tko se ti je fajn zdel…Bo treba na kak drug forum presedlat.... - se popolnoma strinjam s teboj. Splišni: »Samo malo dlje bi lahko pustili,…« - ja, res zanimivo, da se je tokrat zeloo mudilo vse skupaj čim prej zbrisati. Joe, sorry, jaz bi tudi včasih dala hm, nekaterim rumeni karton… Zakaj sem napisala tako dolg roman? Na tem forumu sem že eno leto. Sprejemam ga takšnega kot je. Ljudje smo različni, zato so mnenja različna. Kdor se zaradi tega čuti osebno prizadet, je to njegov problem. Zelo me moti, da eni včasih kar nekaj pljuvate čez nekoga brez prave vednosti ozadja oz. prebranih postov. Tokrat sem nekatere citirala zato, da ne bi izkrivila vaših izjav z svojim povzemanjem vaših mnenj. Pa lep deževen večer še naprej:)
|