Beda v dolini Šent RR-ovski (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

.ču -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 19:36:56)

Ja :fis: ok...men je čist jasn,da je vse tle gor odvisn sam od nas in našga obnašanja,sam nekatere se pa tega očitno ne zavedajo in gonjo eno in isto v nedogled,jes temu pravm Neverending story...

Dopoldne si se še strinjala z mano,da bi se blo dobr mal zamislt,zdej pa ne vem...a so ti šefi ta cajt možgane pral:zmeden2:si še clo sodelvala pr enih parih Baldijevih postih,pa tko se ti je fajn zdel:zmeden2:....

Bo treba na kak drug forum presedlat....

Joe -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 20:05:56)

Moja vredi tašča pravi za odsotnost na feštah: Kogar ne bo, ga ne bomo pogrešali. Razen če se pet, šest meni najbolj fletnih RRovk odloči za odstop, bom :((.

Upam, da je Baldi dobil rumeni karton in da se kmalu vključi v naš svet (ko mu forma dopusti).

Jutra -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 20:09:52)

No, pa gremo po vrsti. Vas bom kar citirala:

Seven: »Hvala bogu, da obstaja RR team, ki vsake toliko casa naredi red. Sem ze stokrat rekla, tisti ki si zelijo zafrkavanja in cvekanja lahko mirno gredo na IRC ali Messanger.«

- kot prvo, poseganje oz. neposeganje RR teama zadnje čase je tako, da včasih kar izbuljimo oči,
- Kar se IRCa tiče. Prosim lepo, ne mi primerjati nivoja z RR-om. To je tako, kot če bi bila navajena hoditi v dobro gostilno, pa bi mi en rekel, da naj grem raje jest v menzo.

Matovilcica: Prav je, da majo nadzor, pa da brišejo teme ki niso primerne.«
- se popolnoma strinjam z izjavo: Žal pa v današnjem primeru brisanja ni bilo nobene neprimerne, vsaj glede na to, kakšne teme se NASPLOH pojavljajo na NV-ju. Glede primernosti bi se v zadnjem času lahko zbrisalo toliko tem, da boli glava!

Puncica. »Tud jaz dam RR teamu čist prav če je zbrisal 25 tem, tako so teme, ki so bile "mogoče" komu aktualne padle na drugo in tretjo stran, kjer pa vsi vemo je noben več ne povoha in kaj naj s 25 brezveznimi temami enega zadetega osebka«

- glede na to, da nisi uspela prebrati niti ene zbrisane teme, ne govori posplošeno. Kar se tiče aktualnosti tem. Kolikokrat folk odpira brezvezne teme, na račun katerih »ta pametne« kmalu padejo na 2., 3. etc. stran. Kaj pa je sploh brezvezna tema? Uporabniki različno tolmačijo ta pojem. Zgleda, da bi morali to v pravilih uporabe NATANČNO definirati.
- In še nekaj. Glede na to, da se eni/ene včasih tako obregate ob kakšne izraze in iz tega naredite celo znanost primernosti izražanja na javnem forumu ter se poleg tega čutite še osebno prizadete (ma res čudno, kako je lahko nekdo osebno prizadet, če je izraz splošno uporabljen…). Potem bi jaz v tem momentu takoj šla špecat RR teamu in jim težit, da naj tale tvoj post izbrišejo zaradi neprimernega izražanja. Nekomu reči ZADETI OSEBEK, c c c. Zelo grdo.

Ribica PR: »In da so odstranili 25 tem, odprtih v pol ure od le enega uporabnika in da so bile vecinoma norcevanje iz vseh, ki sodeljuete(mo) na NV, je edino logicno.«

- Sorry, ni logično. Predvsem pa neumesno, da brez pojasnila. Ker to je potem anarhija teama, ki upravlja s forumom. Včasih je na NV odprtih v eni uri toliko trapastih tem, da te kar zvije. Jih zato zbrišete. Ne! Je bilo to norčevanje, kar je napisal eden od uporabnikov? Ne. Kdor je uspel vsaj malo od tistega prebrati, preden so vse skupaj zbrisali, je videl, da je parodija. Včasih uporabniki opozarjamo in svetujemo RR teamu za določene konstantne ponavljajoče se stvari, ki se dogajajo na forumu. In.. NOBENEGA EFEKTA. Edini odgovor zadnje mesece je bil, da bo nova oblika portala rešila zadevo. Pa se najde nekdo, ki tako kot pri basni, na drugačen način pove. Posledice… Že vemo. Najbolj easy je vse brisati, in uporabniku osebno poslati formalna opozorila.

.ču: »Dopoldne si se še strinjala z mano (o.p. namenjeno ribici PR),da bi se blo dobr mal zamislt,zdej pa ne vem...a so ti šefi ta cajt možgane pral…si še clo sodelvala pr enih parih Baldijevih postih,pa tko se ti je fajn zdel…Bo treba na kak drug forum presedlat....

- se popolnoma strinjam s teboj.

Splišni: »Samo malo dlje bi lahko pustili,…«

- ja, res zanimivo, da se je tokrat zeloo mudilo vse skupaj čim prej zbrisati.

Joe, sorry, jaz bi tudi včasih dala hm, nekaterim rumeni karton…

Zakaj sem napisala tako dolg roman?
Na tem forumu sem že eno leto. Sprejemam ga takšnega kot je. Ljudje smo različni, zato so mnenja različna. Kdor se zaradi tega čuti osebno prizadet, je to njegov problem. Zelo me moti, da eni včasih kar nekaj pljuvate čez nekoga brez prave vednosti ozadja oz. prebranih postov.

Tokrat sem nekatere citirala zato, da ne bi izkrivila vaših izjav z svojim povzemanjem vaših mnenj.

Pa lep deževen večer še naprej:)

ZARA -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 20:14:24)

Oh,se ne morm bolj strinjat,mogoče kakšen stavek,ampak nej ti bo...dans sem dobre voljeeeeeeeee!!!
Bravo jutra!!!!!!!!

.ču -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 20:17:14)

Jutra:bravo:kot bi moje misli brala...ravn to se mi je pojavljal v glavi ob branju teh postov,ki jih naštela....sam kaj,ko jes ne bi znala tko dobr napisat kot ti:zmeden2:

Seven* -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 20:24:09)

Eh daj no Jutra. Saj se ne gre za primerjanje IRC-a in forumov. Valjda jih ne mores primerjati. Zato pa ne cvekas na forumu, ker temu ni namenjen. Namenjen je aktualnim temam, ne pa 90 postov v pol ure. Za taksne primere je namenjen IRC.

Tudi ce nisem prebrala Baldijevih tem, mi dejstvo, da je odprl 25 novih tem pove dovolj. S tem je motil ostalo obcinstvo.. Ker ko odpres zadnjih 20 sporocil oz. tem, so noter samo njegove. Zaradi tega ostala populacija ne more normalno uporabljati foruma.

Me zanima, ce bi bila tako navdusena, ce bi jaz zdaj sla na NV in odprla 25 resnih tem. Saj je vseeno ane?

Joe -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 20:26:19)

Meni kar mirno daj rumeni karton. Če bo upravičen, itak; če ne bo, se ne bom sekiral. Ne mislim, da sem popolnoma samokritičen organizem, in upravičena zunanja pripomba mi le koristi.

Res pa je tudi to, o čemer je pisala VesnaRR pred časom: lastniki ali skrbniki portala lahko brišejo, spreminjajo ali v celoti kar ukinejo portal. Gor s(m)o tisti, ki hočej(m)o biti. Ena redkih pravic je ta, da se ne sme spreminjati (potvarjati) vsebine naših sporočil. Ni pa naša pravica, da objavijo vse, kar hočemo.

Seven* -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 20:27:15)

Pa nekak ne mores primerjati problematike v primeru, ce nekdo odpre tri bedaste teme ali pa 25.. Pa tudi ne mores primerjati ponavljanja sporocil na forumu, ker pac marsikdo ni dovolj vesc, da bi si znal poiskati podobno ze objavljeno temo..

Upam, da forum kmalu dobi moderatorje in da se bo brisalo VSE kar ne bo v pravilniku.

.ču -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 20:32:14)

Poj bo šele kreg:(zdej so trije(moderatorje,mislm) al kolk jih je,pa so dvojna merila...eni lahko pišejo vse in še več...nekdo pa,ki samo povzame in prikaže to pisanje v strnjeni obliki je pa zdej izbrisan...
Pa sej je tko debata brez konca...

Jutra -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 20:41:35)

O motenju občinstva bi se pa dalo razapravljati, ja.:)
S koliko odprtimi temami pa ne motiš občinstva? Redno spremljam RR (v zadnjem času pasivno), pa si tudi mislim, da so eni predrzni, ko nenehno odpirajo temo za temo. Če šteješ odprte teme/dan pri določenih uporabnikih ali pa št. vsebinsko podobnih tem/dan...Jao.

Seven, drži me za besedo.;) Če boš res odprla toliko tem z repom in glavo, kot obljubljaš, jih bom brala od začetka do konca. Čvek teme me pa ne zanimajo, ampak teh nisi imela v mislih.

Sicer te pa nočem preveč razburjat, da ne bo kakšnih prehitrih posledic:ups: Povedala sem samo svoje mnenje. Pa drž se;)

Jutra -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 20:43:49)

Joe, ne jemlji zdej rumenega kartona osebno.8) Bi pa lahko na forumu enega dodatno zaposlili, da bi se ukvarjal s temi kartoni;)

puncica -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 20:44:03)

Men se še vseeno zdi pisanje 25 brezveznih tem bedarija in tak osebek dela norca iz foruma, glede zadetosti pa nobenga ni motilo, da se ga je napil pa nacukal, pa ne vem kaj še vse, po domače rečen bil zadet.

Če pa kdo gre pa verjetno večino ljudi ne bo motil, pa naj še drugi gredo, kot sem rekla ljudi bo še vedno več kot dovolj. Tudi jaz bi šla, če mi nekaj ne bi bilo všeč, tako sem šla z mona, pa s kupida, pa s kazala pa s spolnosti,....mogoč mi tud tle dosadi kdaj in zamenjam forum. Sej še vedno imamo privat sporočila

puncica -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 20:44:54)

tole je sfalil
glede zadetosti pa nobenga ni motilo, KO SO PISALI, da se ga je napil pa nacukal, pa ne vem kaj še vse, po domače rečen bil zadet.

Jutra -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 20:53:41)

Puncica,
kakšne glupe govorice. En v štosu reče, da si zadeta, noseča, da varaš, da... in sledi "telefonček". Kaj se izcimi? Na koncu je RESNICA tisto, kar je nastalo iz skupka govoric.:ups:

A ti dokažem, kaj lahko naredim na tem forumu iz tvojega imena? Te ful poveličujem ali pa začnem blatiti. Oboje bi se prijelo. Ne, ne grem se tega. Meni se ti kul čisto taka, kot si, oz. kakor sem te uspela spoznati preko tvojih postov:)

Nia30 -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 20:57:35)

Jaz sem bila dovolj zgodnja danes in mi je uspelo prebrati vse Baldijeve teme. Tolk smejala se že dolgo nisem :bravo::bravo::bravo: Mislim kako mu je uspelo najt toliko tem :zmeden::bravo:

Če mene vprašate, bi tole lahko kamot gor pustili ker je bila prava popestritev deževne nedelje, res.

jagoda -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 21:19:34)

Bravo nia30 - zdaj se že ponavljam, ker sem svoje že povedala in se nasmejala do solz. Mislim, da tiste, ki tega niste brale, ne razumete, da ni blo kr tak 25 brezveznih tem, ampak je bla parodija na RR. Tisti, ki ta forum že dolgo spremljamo in imamo vsaj kanček smisla za humor (tudi na svoj račun), smo se imeli ob prebiranju prav fajn!

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Bravo Baldi!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Dober si bil!

Anonimen -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 21:30:57)

"Dopoldne si se še strinjala z mano,da bi se blo dobr mal zamislt,zdej pa ne vem...a so ti šefi ta cajt možgane pralsi še clo sodelvala pr enih parih Baldijevih postih,pa tko se ti je fajn zdel...."

Nisem se strinjala, da je to sila zabavno. Jaz se nisem nasmejala ob nobenem postu, kvečjemu zavila z očmi. AMPAK .. ker sem ravno vstala, ni se mi dal še delat torte, bla sem totalno zaspana in se mi ni nič ljubilo, sem pač na par tem odgovorila.

Sicer pa ne bomo nikoli prišli skupaj, če si uporabniki določenih stvari ne boste pustili dopovedati ali pa nas vsaj skušali razumeti/upoštevati.

Da je bilo hitro zbrisano .. očitno je team takrat čekiral RR ... nis(m)o na RR 24ur/dan in ne morej(m)o kontrolirat vsega non-stop.

Če komu RR več ne ustreza, naj gre. Jih je šlo že ogromno in ravno toliko in še več je prišlo novih. Tudi jaz sem že parkrat 'šla' dol iz RR pa še vedno prišla nazaj (zaenkrat). Sicer sedaj zaradi drugih stvari in ne zarad NV-ja, kjer sem že od začetka.

Mah ... ne da se mi več. Še vedno stojim za svojim mnenjem, ve pa tudi, kar je itak prav.

Sicer pa predlagam, da si vzamete 10 minut pa mal prelistate par strani nazaj, pa boste vidle, kaj prevladuje - čvek.

lp,:fis:

.ču -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 21:36:46)

Dopoldne si se še strinjala z mano,da bi se blo dobr mal zamislt,.....
To sm pisala in ne,da si se strinjala,da je blo sila zabavno...

Drugič bo treba bolš prabrat:)

Gina -> Beda v dolini Šent RR-ovski (21.8.2005 22:32:26)

:bravo: Bravo, Jutra! :bravo:

Anonimen -> Beda v dolini Šent RR-ovski (22.8.2005 4:00:57)

Ko sem sredi noči v službi pogledala na "Zadnjih 30 sporočil" in "Zadnjih 30 tem", sem najprej mislila, da mi je kaj zaštekalo, ker je povsod pisalo "Baldi"... :)-:)-:)- Potem sem pa vse še enkrat preverila in ugotovila, da je Baldiju uspelo v eni uri, ko nisem imela prižganega RR-a, napisati cca. 25 tem na forumu "Naš vsakdan"... Že to, da je toliko tem napisal v tako kratkem času, me je sposbudilo, da sem šla pogledat vsako posebej... Glede na to, da sem malo pred tem objavila čestitko za njegov rojstni dan, sem predvidevala, da se ga je nacukal...:)-:)-:)-
Na večino sem odgovorila, res je, ampak bi storila enako, ne glede na to, kateri uporabnik ali uporabnica bi kaj takega naredil... Bile so popolnoma simpatične teme, brez pokvarjenosti, spodbujanja k čemu slabemu ali kaj podobnega... Ob nekaterih sem se pošteno nasmejala, ob drugih sem se zamislila (sebi v prid)...
Res je, da je šlo zaradi tega veliko tem na drugo stran ali pa celo na tretjo, ampak, po mojem mnenju - pa kaj? Tisti, ki ga nekaj določenega zanima, si bo poiskal sam ali z iskalnikom, pa čeprav je na zadnji strani, ne samo na drugi ali tretji... To, da na druge strani, razen na prvo, nihče ne gleda, sploh ni res... To je samo nekdo razširil na RR-u (razlog ve edino on-a)... Večina ve, kdaj je bila nazadnje do takrat na RR-u in pač pogleda vse, kar je bilo objavljenega od takrat dalje... Vsaj jaz... Na tistih forumih, ki me zanimajo, seveda... In tukaj je problem rešen, tako glede iskanja kakor tudi glede preglednosti...
Po mojem mnenju je celoten RR narejen za izmenjavo mnenj, takšnih ali drugačnih, na kulturnem nivoju. Baldi ni naredil ničesar nekulturnega, morda je edino malce pretiraval s količino v določenem obdobju, ampak tudi pretiravanje je relativno, kajne? Večinoma uporabniki(-ce) česa takega ne počnejo(-mo) in ker Baldi pa to je naredil, ke bil izjema - izbrisana izjema... Upravičenosti, pristojnosti in rezultata uporabe pa ne bom javno komentirala...

Edino tole:

BALDI - objavi še enkrat tisti link o risanju prašička - bil je ZAKON!!! :bravo::bravo::bravo:

Jutra -> Beda v dolini Šent RR-ovski (22.8.2005 4:23:35)

Kerensa,
ej ti modelka:), tole si pa ravnokar tako dober napisala, da bi te najraje citirala in poslala vse skupaj RR teamu.:bravo:

Veš kaj punca. Za žensko, ki brez sramu prizna, da ima narejeno samo OŠ, imaš v glavi preklemansko dobro popucano.;) Se nekateri uporabniki s faksom tukaj gor na RR-ju včasih tako kurasto obnašajo, da bi jim človek iz usmiljenja najraje podaril še kakšen kolešček za v glavo, da si s svojimi izjavami ne bi delali take sramote.:ups:

Anonimen -> Beda v dolini Šent RR-ovski (22.8.2005 4:53:40)

Na srečo (ali na žalost? :zmeden2: ) uradna izobrazba ni merilo za IQ... (pa s tem ne mislim sama zase, da imam nadpovprečen IQ)
Življenjske izkušnje so bistvene...

Gina -> Beda v dolini Šent RR-ovski (22.8.2005 8:40:25)

:bravo: Kerensa :bravo:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.8.2005 13:31:15)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

BigWhale -> Beda v dolini Šent RR-ovski (22.8.2005 15:21:33)

Jutra,

> - Kar se IRCa tiče. Prosim lepo, ne mi primerjati
> nivoja z RR-om. To je tako, kot če bi bila navajena
> hoditi v dobro gostilno, pa bi mi en rekel, da naj grem
> raje jest v menzo.

Tiho! Trobezljas v tri dni, klobase delas take, da jih se psi ne bi jedli. Ljudem pravis, da ne morejo soditi tistih tem, ki jih niso prebrali, da ne morejo trditi, da so bile brez vezne, ker jih niso brali.

Pojma nimas kaj se dogaja na IRC, tam kjer se zadrzujemo mi, te nikoli ni, jaz te se nisem videl, pa sem precej tam. Najbrz vec kot vsi drugi. Posplosujes tvoje omejene izkusnje iz IRCa na celotno prebivalstvo in celotno storitev. Res skrajno butasto. Tako, kot ce bi jaz rekel, da so na tem forumu samo kure. Precej jih je, ne pa vse.

Kako lahko primerjas potem to primerjas?

Vzemi metlo, pometi svoj prag, potem se pa nad tujega spravi. Tako ti poizkusas uciti druge, pa si tudi sama taka, da se drzis teh zadev? Pa nehaj pljuvat cez druge brez vednosti ozadja. A ne? Sama tako pravis.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>