kampi v Istri? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Kampiranje

Sporočilo

blustar -> kampi v Istri? (19.8.2011 16:09:40)

Kateri kamp priporočate za družine z malimi otroci v Istri? Sem brala že po tem forumu (super info najdeš tu, bytheway), pa me vseeno zanima še kako mnenje.

Gremo sicer samo za podaljšan vikend, samo vseeno bi malo izbirala. Sem tako ven iz kampiranja, da nimam pojma, kaj je fajn. V opisih se pa seveda vsi hvalijo. avtokampi.si in komentarje sem pregledala, zanimajo me pa še vaše izkušnje.

Kaj pa morje - kje je boljše? Kvarnerski del ali zahodna Istra.

thaiss -> RE: kampi v Istri? (19.8.2011 21:29:16)

meni je super ta http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=19

mala zirafa -> RE: kampi v Istri? (20.8.2011 8:56:12)

Bijela uvala pri Poreču nam je bila zelo všeč.Parcele so bile sicer vse že zasedene, kamp mesto pa smo našli pod istrskimi hrasti malo dlje od morja.Zelo blizu je bil velik bazen, muzika od 10 ure zjutraj do večera.WC ji čisti, na vsakem vogalu so nekaj prodajali ali stregli.Res je vreden 4*.Poleg tega imaš blizu Vrsar in Poreč za se zvečer sprehajat.Kar poglej na njihovi spletni strani.
Park umag je lep ampak za moje pojme z zelo premalo sence.

roladica -> RE: kampi v Istri? (20.8.2011 9:49:18)

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Bijela uvala pri Poreču nam je bila zelo všeč.Parcele so bile sicer vse že zasedene, kamp mesto pa smo našli pod istrskimi hrasti malo dlje od morja.Zelo blizu je bil velik bazen, muzika od 10 ure zjutraj do večera.WC ji čisti, na vsakem vogalu so nekaj prodajali ali stregli.Res je vreden 4*.Poleg tega imaš blizu Vrsar in Poreč za se zvečer sprehajat.Kar poglej na njihovi spletni strani.

Strinjam popolnoma. Meni je Zelena laguna še bolj všeč (je čist zraven). Smo bili pa letos v Umagu. Katastrofa od vode. Kamor si pogledal si moral prehodit kilometer trave, da si lahko zaplaval. Brez čevljev ni šans da greš v vodo (mene to zelo moti). Voda tako skaljena, da ko sem bila do kolen v vodi nisem več videla svojih stopal in nisem šla naprej ker nisem vedela po čem hodim.
Mislim da bolj ko greš proti jugu čistejše je morje.

norge -> RE: kampi v Istri? (22.8.2011 18:56:50)

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Podpis pod tisti del o Bijeli uvali.

Zoja Lara -> RE: kampi v Istri? (23.8.2011 10:47:59)

Valkanela pri Vrsarju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

n4t4L1J4 -> RE: kampi v Istri? (24.8.2011 18:45:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara

Valkanela pri Vrsarju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tudi meni je bil ta kamp zelo všeč on ga priporočam

Stran: [1]