kaj bo rabil za va vrtec? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

somic -> kaj bo rabil za va vrtec? (19.8.2011 15:35:23)

danes so me obvestili, da je sinček sprejet v vrtec. sem popolnoma nepripravljena, ker na to nisem računala, zdaj pa je potrebno vse zelo hitro uredit

kaj potrebuje za v vrtec? kaj moram vse preskrbeti da bo imel? gre v prvo starostno skupino.

Sonrisa -> RE: kaj bo rabil za va vrtec? (19.8.2011 15:42:47)

Potrdilo od pediatra, da je cepljen oziroma zdrav. Ostalo (rezervne oblekice, plenice, robčke ...) ti bodo pa v vrtcu povedali. [sm=smiley1.gif]

Tutan -> RE: kaj bo rabil za va vrtec? (19.8.2011 16:05:45)

Copatke, nahrbtnik z rezervnimi oblacili, dezne škornje, palerino/dežnik, čeveljčke na ježka (ni ravno nujno, je pa praktično, da se obujejo sami).

Doll -> RE: kaj bo rabil za va vrtec? (19.8.2011 18:04:27)

Ti bodo že v vrtcu povedali,ker ima vsak vrtec svoje "zahteve!. kot vidiš nekatere morajo celo plenice in ne vem še kaj nosit ,mi nismo rabili nič,kot samo rezervna oblačila v nahrbtniku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

josephine27 -> RE: kaj bo rabil za va vrtec? (19.8.2011 19:17:14)

copate in kakšno oblačilo viška, da ima za preobleč. za drugo bojo pa itak na roditeljskem povedali, ker imajo to različno. pri nas smo rabili še paket robčkov. ponekod pa vem da nosijo še plenice, škornje in dežni plašč. pri nas tega niso rabili.

Alex01 -> RE: kaj bo rabil za va vrtec? (19.8.2011 21:16:26)

Novomeški vrtec - papirnati robčki, plenice, vlažni robčki (po želji), pa seveda rezervna oblačila v nahrbtniku.

somic -> RE: kaj bo rabil za va vrtec? (19.8.2011 22:10:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Novomeški vrtec - papirnati robčki, plenice, vlažni robčki (po želji), pa seveda rezervna oblačila v nahrbtniku.

super, ja, za novomeškega me bolj podrobno zanima. hvala!

imajo morda kakšne zahteve pri oblačilih? kaj se najbolje obnese? body- ji, majčke...?

aja, še vprašanje za novomeške... kolikokrat jih previjejo na dan?

scorpiogirl -> RE: kaj bo rabil za va vrtec? (20.8.2011 7:01:12)

IZVIRNO SPOROČILO: somic

imajo morda kakšne zahteve pri oblačilih? kaj se najbolje obnese? body- ji, majčke...?

če ima še pleničke, za pozimi zagotovo bodiji. Ko se navajajo na kahlico, so pa bolj praktične majčke, ker so bodiji toliko daljši in se hitro namočijo v kahlici [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

no, poleg tega, kar moraš prinesti tja (to ti itak podrobno povejo na roditeljskem sestanku, ki mora bit pred vstopom v vrtec), ne pozabi čimprej oddat vloge za znižano plačilo vrtca!

somic -> RE: kaj bo rabil za va vrtec? (20.8.2011 13:51:45)

IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

IZVIRNO SPOROČILO: somic

če ima še pleničke, za pozimi zagotovo bodiji. Ko se navajajo na kahlico, so pa bolj praktične majčke, ker so bodiji toliko daljši in se hitro namočijo v kahlici [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

no, poleg tega, kar moraš prinesti tja (to ti itak podrobno povejo na roditeljskem sestanku, ki mora bit pred vstopom v vrtec), ne pozabi čimprej oddat vloge za znižano plačilo vrtca!

hvala, imam polno glavo vsega, ker je tako malo časa ratalo za vse skupaj, pa še na dopustu smo, zato zaključujemo prej, da v ponedeljek urejam vse kar bo treba

Stran: [1]