Resnica o pomoči po mejlih (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

m_m -> Resnica o pomoči po mejlih (19.8.2011 9:24:53)

Verjetno je že vsak dobil kdaj kakšen mail, če to izbrišeš nimaš srca, prosim pomagajte...

Vem da je bilo to že na TV in tudi po mejlu, ko je zlorabljeno ali izmišljeno ime bolnika z boleznijo, ki zbira denar za operacijo.

Neka zdravnica je razjasnila, da sploh ni mogoče zbirati denarja na tak način, da prepošiljamo mejle naprej, ali celo denar v kuverti na nek naslov in da v Sloveniji zdravstvene operacije niso plačljive.
Ima kdo ta mejl, kjer je to pojasnjeno?

Ravno sem dobila enega ZA NIKO, mislim da je že star in prepričana sem da gre za prevaro, ker se stvari ne ujemajo (kontakt oddelka za nefrologijo, ime predstojnika, kontaktni naslovi za denar je vsakič drugačen), denar zbirajo sodelavci, bratranci, nikjer pa ni staršev...

Srce mi para, da bi zbrisala mail, če res slučajno kdo potrebuje pomoč.

Ribica ** -> RE: Resnica o pomoči po mejlih (19.8.2011 10:46:17)

V teh podpisih v tovrstnih mailih je dostikrat tako, da kdo zadevo forvardira iz sluzbenega maila in se spodaj lepo doda podpis in potem naslednji misli, o lej, to je pa res, saj je vendar iz KC poslano. To je nateg. Tako kot je ze vsaj 10 let Rachel stara 10 mesecev in zraven je pripeta slikca dojencka z modro masnico. In ne razumem folka, ki to brezglavo se kar vztrajno posilja dalje.

tecnobica -> RE: Resnica o pomoči po mejlih (19.8.2011 11:35:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica **

V teh podpisih v tovrstnih mailih je dostikrat tako, da kdo zadevo forvardira iz sluzbenega maila in se spodaj lepo doda podpis in potem naslednji misli, o lej, to je pa res, saj je vendar iz KC poslano. To je nateg. Tako kot je ze vsaj 10 let Rachel stara 10 mesecev in zraven je pripeta slikca dojencka z modro masnico. In ne razumem folka, ki to brezglavo se kar vztrajno posilja dalje.

Rachel ima zagotovo že 15 let [sm=smiley36.gif]
Ta mail sem dobila med prvimi, ko sem se priklopila v "svet".

Nikoli ne pošiljam takih mailov naprej.

Stran: [1]