klepet na fb-ju (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


tresk -> klepet na fb-ju (18.8.2011 23:21:20)

Ali katera ve kako se uredi prijatelje na klepetu, vse je nekam čudno, prej sem imela ločeno od prijateljev in od igralcev igric, sedaj pa so vsi pomešanai ali pa nekaterih sploh ni?




tecnobica -> RE: klepet na fb-ju (19.8.2011 8:18:08)

Če nekaterih ni, pomeni,d a so te izbrisali.

Na klepetu pa ne vem, če se da to še urejat. Mene tudi moti ta nov klepet.




tresk -> RE: klepet na fb-ju (19.8.2011 8:28:49)

Vem da me niso izbrisal, ker vidim njihov profil in jim lahko pošljem sporočilo in vse kar pač zravn spada. Pač na klepetu prikazuje tiste ki tisti trenutek niso prijavljeni na to stran (preverjeno mojega non stop kaže pa ni prijavljen - zraven mene sedi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])tisti ki pač so imajo zeleno pikico, samo veliko jim manjka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




tecnobica -> RE: klepet na fb-ju (19.8.2011 8:58:40)

Aja to misliš. Ja vseh pa ne more prikazat tam. Verjetno prikaže tiste, ki so bili pred nedavnim prijavljeni (al kaj vem kakšen sistem imajo). Ampak tiste, ki so prijavljeni, pa prikaže vse a ne? Al je kakšen prijavljen, pa ga ti ne vidiš?




Anonimen -> RE: klepet na fb-ju (19.8.2011 9:25:32)

hkm...jaz vem kaj je problem pa ne vem ce bom znala razlozit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Sama mam prijatelje v dveh skupinah...po prejsnjem fb-chatu je blo tko, da ce sem bla online za vse, so me vsi vidli, ce sem kliknila na skupino, pa samo tisti ki jih mam tam. Zdej ni tko, ce mas ene ljudi locene, te vidijo samo ko mas tisto skupino aktivirano...torej da te vidijo vsi, moras aktivirat vse skupine. Upam, da je logicno kaj mislim.

naredis pa to spodaj desno, kliknes na prvi znakec, se ti odpre Available to chat in Limited Availability. Kliknes na to zadnje, omejen dostop ker zdej je po defoltu Make me Unavailable to :) tam mors spremenit, da bo Make me Availabe only pa bo tko kot prej. Upam, da tole pomaga.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.8.2011 9:43:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




tresk -> RE: klepet na fb-ju (19.8.2011 11:06:33)



naredis pa to spodaj desno, kliknes na prvi znakec, se ti odpre Available to chat in Limited Availability. Kliknes na to zadnje, omejen dostop ker zdej je po defoltu Make me Unavailable to :) tam mors spremenit, da bo Make me Availabe only pa bo tko kot prej. Upam, da tole pomaga.



ja vse to sem že 100 krat poskusla pa ni spremembe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




tresk -> RE: klepet na fb-ju (19.8.2011 11:09:05)



evo tukaj se uredi stari chat nazaj, s to aplikacijo, samo sledit je treba korakom in voila.. upam, da bo odprlo. http://www.facebook.com/#!/pages/Restore-the-old-chat-on-FB-Instructions/201331006591394?sk=wall


stran odpre, kot običajno stran, vrjetno je kaj zbrisanga na tej strani in ne najdem povezave naprej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Hvala vsem za trut, bo že kako, še dobro da ni to življenskega pomena hahahah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




*bubi* -> RE: klepet na fb-ju (19.8.2011 14:02:12)

IZVIRNO SPOROČILO: flower

.. kazalo mi je samo nekaj dosegljivih, ostale pa tiste, ki sem se najpogosteje pogovarjala z njim, čeprav so bli nedosegljivi.



ja, točno tak sistem je... in če je dosegljiv nekdo, ki ga ni na seznamu najpogostejših sogovornikov, ga vidiš čisto spodaj v rubriki ostali dosegljivi al nekaj takega.

Torej vedno vidiš vse dosegljive in najpogostejše sogovornike, ki so nedosegljivi.

Finta je tudi v tem, da lahko pošiljaš klepet, če nekdo ni trenutno dosegljiv.




Stran: [1]