beybk -> RE: Sodni red (18.8.2011 20:01:07)
|
vprašanja so sestavljena iz čisto vsake stvari in malenkosti, ki je v gradivu, tako da ti toplo priporočam, da se vse napiflaš, tudi vse vpisnike se nauči. če bo komisija dobre volje oz. če boš imela ti srečo, potem te bodo spraševali samo stvari, ki so pomembne za tvoj oddelek kjer ti delaš, drugače pa te lahko sprašujejo tudi o stvareh, ki jih morajo vedeti na drugih sodiščih in na vseh oddelkih (kazenski odd., preiskovalni oddelek). Jaz se spomnim, da sem imela vprašanje kdaj so uradne ure sodišča, kako je z delovnim časom in uradnimi urami med sodnimi počitnicami, eno vprašanje je bilo, da naj si predstavljam da delam v vložišču (čeprav sem bila na preiskovalnem odd., pa so me spraševali tudi za vložišče in za kazenski oddelek so me spraševali vpisnike !!), in da dobim pošto, kam gre pošta, s čim opremimo pošto v vložišču oz. kaj mora biti navedeno na žigu sprejemne pošte. evo to se jaz spomnim da sem imela, aja pa mogla sem našteti po vrsti sodne organe! vem, da to nisem glih dobro znala, sem enega spustila ;) tako da jaz ti res priporočam, da se vse naučiš, tudi tisto kar se teb zdi čist mim;)) tisto te bodo najraje vprašal;) ampak da te še pomirim: naredi čisto vsak, pade pa samo tisti, ki res, ampak res čisto čisto nič ne ve prav povedati!! Saj ti pravim, jaz nisem vsega znala pa so vlekli iz mene, da bi se spomnila, pa sem naredila!! res redkokdo pade...pa tudi noben! tako da srečno!
|
|
|
|