Spanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

ursk@ -> Spanje (21.8.2005 10:47:02)

Moji dvojčici bosta kamlu stari 9 mesecev in ne vem kaj naj naredim glede spalnih vreč. Problem je v tem, da bo vedno bolj hladno vreme in jih bo zeblo, če ne bosta pokriti. Namreč - neprestano se odkrijeta medtem, ko jih jaz vztrajno pokrivam. Zdaj imata oblečene tanke bombažne pižamice.
Ali jima naj na jesen kupim vreči za spanje? Ali obstajajo kakšne bolj debele pižame?

Marogica -> Spanje (21.8.2005 10:59:47)

Jaz uporabljam spalno vrečo že od 3 mes dalje. Ko je topleje, mu dam tanjšo spalno vrečo in samo bodi z dolgimi rokavi, pozimi pa delebeljš in pižamico (zgornji in spodnji del).
Pazi, da boš kupila večjo. Moja dva imata-sta imela vedno daljšo za 20-30 cm od sebe, da lahko nogice normalno premikata in da se nista počutila utesnjeno. Vreča ima se drugo "funkcijo". V postelji se manj obračajo, vstajajo in s tem tudi manj odkrivajo. Drugače pa jaz pozimi dam tudi večjo odejo(za odrasle), ki je večja in je ne more vrečt s sebe.

CatJa -> Spanje (21.8.2005 11:31:49)

Jan pa ravno od devetega mesca naprej ni hotel vec v spalni vreci spat. Ze zvecer, ko sem ga pakirala noter, je krical, kot bi ga iz koze dajali. Ponoci se je non-stop zbujal, po enem tednu pa smo jo likvidirali in potem je bil mir.
Ko je hladno mu dam pac debelejso pizamico gor, odkriva se pa itak skoz.
Je pa zakon, spalna vreca, ce le hocjo bit otrocki noter.

HuAnita -> Spanje (21.8.2005 14:07:28)

isto kot CatJa

Stran: [1]