Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Saj nisem rekla, da je pri vas tako. čeprav je res, da s svojim pisanjem pogosto daješ tak vtis. V bistvu si iz tvojega pisanja predstavljam tebe kot eno začikano žensko, ki večino časa (ki ga ima preveč) preživi na internetu, nekje v bliži je tvoj g. Mož "od dol", ki s pirom v roki leži na kavču in lista časopis (ampak po pir si gre sam, ker ga drugače s parimi sočnimi kletvicami nekam pošlješ), za starejšega najtnika nobeden ni čisto prepričan kje je, mali pa zdolgočaseno leži v svoji sobi z vrečo čipsa in kozarcem "mehurčkov". Kuha se ne, pospravlja občasno, ko je res treba. Vsake toliko pa se mati "upedenajo" in odidejo žurat. Če se kakšen sosed, ki mu najedate, pojavi na vratih, ga pa tvoj g. Mož s parimi sočnimi odslovi. V bistvu dokaj dober približek Bundy familije . Pa brez zamere, ampak približno tak občutek dobi človek o vas, ko bere tvoje poste. Verjamem pa, da resnica ni ravno takšna, ampak je to bolj predstava za publiko . O, ježešna... Če "začikana" pomeni, da imam čik v goflji, kadar le morem (in ko ne spim), potem je to res . Tudi na Internetu sem veliko (na srečo je cca. polovica časa to celo koristno). Moj g. Mož (ki niti ni tipičen čefur) ni tako zelo pogosto v moji bližini, ker ima 12-urni službeni delovnik in ga ponavadi od 5:30 do 18:30 ni doma. Odkar sva skupaj (8 let), še ni s pivom in časopisom v rokah ležal na kavču. Piva namreč na kavču ne pije, časopisov pa sploh ne bere (še spletne verzije redkokdaj - pravi, da ima poln k***c slabih novic). Za Pubertetnika vedno vem, kje je (razen, ko se mi ne javi na GSM ) in zadnje čase se je zelo polenil, tako, da je več doma, kakor zunaj. Mladič podnevi ne leži (na žalost), je pa res, da bo čips in Coca-Colo vzel, kadarkoli mu ju daš . Ja - ga. Mati se res vsake toliko "upedenajo in odidejo žurat" , ampak očitno se staram, saj že od pomladi nisem šla konkretno ven, pa še alkohol sem nehala pit. Najedajočih sosedov že dolgo nimamo - zdaj najbrž mi najedamo drugim . Primerjava z Bundyji pa - jaz, Mladič in Pubertetnik res stegujemo roke proti g. Možu za bankovce - samo še ga. Pes naj to naredi, pa smo zmagali. Imamo pa nekaj čudnih navad tudi od Addamsovih, tako, da ne vem, kakšen megamix smo.
|