Tutan -> RE: Podaljševanje las?! (17.8.2011 17:54:41)
|
Po odstranjevanju podaljškov pa se res ne rabiš ostrič na ježka [sm=zmeden.gif] Sicer pa sem jaz par tednov prej postavila isto vprašanje, mogoče se kje na čvekanju v tri dni še skriva.... Podaljške si je potrebno redno negovat - vem, seveda si tudi svoje lase redno negujem [sm=smiley1.gif] Verjamem pa da je s podaljški malo več dela. Prve tri dni te menda kar fino zateguje ja, ampak ni tako boleče, da ne moreš zdržat. Pač kot da bi imel kitke (te isto zateguje na začetku). Lase po odstranjevanju ni potrebno odstrič do tam kjer je podaljšek pritrjen - je pa priporočljivo, če si lase ne neguješ pravilno, ja. Podaljški odpadajo zaradi nekvalitetnega podaljševanja ali nepravilne tehnike (morajo biti zelo na gosto, raje kupit kakšen pramen več, kot premalo in jemati predebele pramene). Jaz si jih bom dala verjetno konec septembra (v septembru še načrtujemo en krajši morski in topličarski oddih, pa bi rada, da so podaljški čimlepši čimdlje, zato after morje). Vzela jih bom pri Ne ro s.p. - tudi podaljševanje pri njih, ker jih gospa dela na gosto in kvalitetno - zadovoljne stranke pa so najboljša reklama [sm=smiley36.gif]. Aja, pa pomembno je, da je tvoj naravni las dolg vsaj 15 cm. Na strani od Ne ro imaš tudi lepo opisano tehniko vzdrževanja in barvno lestvico (sicer si pa lahko podaljške barvaš, ampak zaradi čepkov pač nekako poizkušaš ujeti pravi ton). Imam pa lase do ramen - vzela bom 150 podaljškov.
|
|
|
|