Podaljševanje las?! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


madela -> Podaljševanje las?! (17.8.2011 10:06:39)

Razmišljam o podaljšanju las,pa me zanimajo izkušnje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

V bistvu imam že tako ali tako tanke,lomljive lase,nekaj sem si jih še uničila z barvanjem,zrastejo pa mi tako ali tako ne nikamor. Zanima me,kako je s tem podaljševanjem oziroma bolj rečeno,ko je tega konec in je treba vse odstranit...nekateri pravijo,da zelo uniči lase,spet drugi da ne,jaz bi pa rada informacije iz prve roke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ne bi bila rada ravno plešasta,ko bo potekel čas uporabe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Tejči -> RE: Podaljševanje las?! (17.8.2011 10:27:02)

Uniči lase-oz. ko jih odstraniš, si postrižena na ježka, plešasta vsekakor nisi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Če jih ne odstraniš, pa moraš potem vedno znova dodajat vsadke itd..finančno kr obremenjujoče. Jaz bi vsekakor poskusila, predvsem, če bi imela res slabe svoje lase kot praviš. Morda bi bo pa kasnejša frizura na ježka zelo všeč..nikoli ne veš.




MissTerious -> RE: Podaljševanje las?! (17.8.2011 11:06:53)

Pred leti sem delala z eno žensko,obe sva bili mladi in podaljški so bili ful in...jaz sem šparala za to,ker je kar drago,ona pa je imela finančno kar zaledja in si je šla takoj podaljševat lase...hehe,adijo pamet! Sam postopek je bil blaaaazno dolg in boleč, po postopku pa je zdržala mogoče pol dneva,preden jih je šla nazaj k frizerki odstranit...zaradi dolgih podaljškov in njihove teže jo je vse vleklo in bolelo ko [sm=hudicek1.gif]!

No,ne rabim razlagat,da sem ostala kratkolaska,hehe...imam pa sedaj svoje dolge in niti pomislim ne na to, da bi si jih podaljšala.




madela -> RE: Podaljševanje las?! (17.8.2011 11:13:18)

Ma ne no..ravno tega se bojim,da bi se morala tako na kratko postrižit in ne definitivno mi frizura ne bi bila všeč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Me je moja mama,kot malo pupo strigla na ježka in vsakokrat sem bila grozno razočarana.

No tega pa še nisem slišala,a boli da tudi??




Jantar -> RE: Podaljševanje las?! (17.8.2011 12:15:13)

Pred enim tednom sem bila pri frizerju in med obdelavo moje glave se mal pozanimala in mi je odsvetovala,ker kao ful boli,če maš lase švoh ti lahko nastanejo flike pleše,baje je kot bi spal na bucikah....skratka odsvetovala mi jih je.....

Imam pa prijateljico,ki ima svoje lase nekje do ramen dolge in si je pa nabavila neke vrtse podajlške na glavniček,kar pomeni,da si jih samo nekak od spodaj zatakne in pa pol ful dolge in ful zgledajo goste,so pa naravni ti dodani lasje in pobarvani na njeno barvo tko da če ornk od čisto blizu ne pogledaš sploh ne veš kako ma narejeno,....zvečer si jih samo "odpne" in to je to.....skratka praktično,zanimivo,neboleče in neuničujoče za tvojo glavo in lase......pozanimaj se o tej zadevi......mene mika da si nabavim.....




ajataja -> RE: Podaljševanje las?! (17.8.2011 13:58:20)

ne vem ali govorite iz lastnih izkušenj ali ste slišale kje,ampak podaljševanje nikakor ne boli in tud na ježka ne rabiš pol se stričt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].Ko se odločiš odstranit podaljške se ustrižeš pač toliko kolikor imaš podaljškov in nič več.Vem pa zato,ker si jih moja sestra vsake toliko časa naredi .Svoje lase ima postrižene na paža do ušes in ko si da podaljške jih ima malo čez ramena,potem pa jih odstrani in ima spet isto frizuro kot prej.Je pa res da je treba it k izkušeni frizerki.Najbolje da greš po informacije k frizerki,ki to dela in boš videla da je to bolj enostavno,kot si misliš-ampak finančno je pa kar veliko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




madela -> RE: Podaljševanje las?! (17.8.2011 14:50:07)

Končno preberem nekaj malo bolj vzpodbudnega,ker me je že minilo do vsega ob prejšnjih postih. Res pa je,da sem že prej slišala vse mogoče,ampak nikoli iz prve roke.
Jantar,moja sestra ima take podaljške,kot jih omenjaš,ali pa vsaj podobne,ampak to si moraš znat naredit,ker drugače ti lahk sred šopinga lasje odpadejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Meni vem,da bi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Ajataja,kam pa hodi sestra,če ni skrivnost[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




madela -> RE: Podaljševanje las?! (17.8.2011 14:51:33)

Aja,koliko je pa cenovno...jaz sem si tako na blef nekaj računala,da bi to stalo cca.400€ A sem zgrešila ali je tam nekje?




total -> RE: Podaljševanje las?! (17.8.2011 15:58:44)

Jaz sem mela lani poleti podalške in mi je žal ker sem si jih dala....namreč meni so ful odpadali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]..očitno mam tak las da ne drži jih in so podalški tujec za moje lase. Moreš jih pa ful negovat,drgač ni nč,veliko dela je znjimi.




Tutan -> RE: Podaljševanje las?! (17.8.2011 17:54:41)

Po odstranjevanju podaljškov pa se res ne rabiš ostrič na ježka [sm=zmeden.gif] Sicer pa sem jaz par tednov prej postavila isto vprašanje, mogoče se kje na čvekanju v tri dni še skriva....
Podaljške si je potrebno redno negovat - vem, seveda si tudi svoje lase redno negujem [sm=smiley1.gif] Verjamem pa da je s podaljški malo več dela.
Prve tri dni te menda kar fino zateguje ja, ampak ni tako boleče, da ne moreš zdržat. Pač kot da bi imel kitke (te isto zateguje na začetku).
Lase po odstranjevanju ni potrebno odstrič do tam kjer je podaljšek pritrjen - je pa priporočljivo, če si lase ne neguješ pravilno, ja.
Podaljški odpadajo zaradi nekvalitetnega podaljševanja ali nepravilne tehnike (morajo biti zelo na gosto, raje kupit kakšen pramen več, kot premalo in jemati predebele pramene).
Jaz si jih bom dala verjetno konec septembra (v septembru še načrtujemo en krajši morski in topličarski oddih, pa bi rada, da so podaljški čimlepši čimdlje, zato after morje). Vzela jih bom pri Ne ro s.p. - tudi podaljševanje pri njih, ker jih gospa dela na gosto in kvalitetno - zadovoljne stranke pa so najboljša reklama [sm=smiley36.gif].
Aja, pa pomembno je, da je tvoj naravni las dolg vsaj 15 cm. Na strani od Ne ro imaš tudi lepo opisano tehniko vzdrževanja in barvno lestvico (sicer si pa lahko podaljške barvaš, ampak zaradi čepkov pač nekako poizkušaš ujeti pravi ton). Imam pa lase do ramen - vzela bom 150 podaljškov.




Stran: [1]