Petka09 -> RE: že spet ta kašelj (17.8.2011 9:22:46)
|
Sicer ne vem kako je pri otrocih, ampak ti lahko povem primer moje tašče. Ona je eno leto kašljala tako kot ti praviš za tamalega. No, tudi ni nikjer pokazalo nič. Potem so ugotovili, da je krivec želodčna kislina. Sicer "zgaga" je ne peče, pa tudi nič ne čuti, da bi se ji kislina vračala v grlo oz. tisti občutek, ko se ti kislina dviguje. AMpak pri pregledu želodca so ugotovili, da ima pač ful težave s kislino. Mora se držat diete pri hrani (nič kislega, solat, začinjenega). Dobila je tudi ene tablete. Od takrat, kar so ji to ugotovili in če se drži diete in jemlje tablete, kašlja ni več. Saj pravim, ne vem, če je že pri otrocih možno, da bi bila kislina kaj kriva.... Mojemu očetu, npr., pa kislina vpliva na to, da ga nonstop grlo peče.... Je tudi bil na sto in enem pregledu najprej... kao viroza, angina..... Nič pomagalo..... Po pregledu želodca ugotovili enako: kislina... Čeprav tudi njega nič zgaga ne matra ali pa kaj. Dobil tablete, dieta.... in je v redu. Ga ne peče več. No, tole sem navedla kot primere pri odraslih ljudeh, ne vem pa, če je pri otrocih to že možno. Pa mogoče če mu tudi delovanje ščitnice pogledajo?
|
|
|
|