Anonimen -> RE: Jutranja tabletka (17.8.2011 9:20:28)
|
ojoj pa kaj je tem v lekarni?? Sem sla tudi sama in dobila eno lekcijo, na kar sem se samo nasmehnila in rekla hej, se zgodi...tud jaz sem v letih ko bi kamot imela otroka, celo zelo si ga zelim ampak sem vzela tabletko, ker je bil to prvi odnos s tem partnerjem in sva se skupaj odlocila, da je prezgodaj. Pa se en kup drugih zadev je zraven. Torej, tabletka deluje na ovulacijo in zavira vgnezditev jajceca. Sama sem bila prepricana, da je ovulacija ze sla mimo tako da pravzaprav niti ne bi rabila tabletke jemat, ampak sem vseeno jo vzela, prej pa prebrala prilozena navodila. Me je noro skrbelo, govorili so o slabostih, vrtoglavici, v lekarni mi je rekla, da se mi lahko ciklus cist zmesa, jaz pa tik pred odhodom na morje...v glavnem, cisto sem se napsihirala, gledala kaj se bo zgodilo, kdaj mi bo slabo....ma nic od nic ni blo. Nobenih stranskih ucinkov, sploh nisem vedla, da sem jo vzela, nobenih vplivov na menstruacijo, ki je prisla tocno kot vedno...NIC torej. Ne skrbi in ne zivciraj se, verjamem da je od zenske do zenske odvisno, kako prenasa to tabletko. Je pa res, da se je ne jemlje vsak mesec ampak je izhod v sili.
|
|
|
|