Tutan -> RE: Kateri telefon naj vzamem? (16.8.2011 9:42:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Pismo, ne vem... jst imam ena stara jajca od Nokie, še iz paleozoika pomoje, in ga moram nujno menjat. Bil je takrat 1€ in 2 leti podaljšanja, se mi zdi. Je kar fajn delal samo zdaj se mu je pa začelo dogajat. Nima pojma o mobah, Tutan. Saj, če greš s to tvojo razlago do trgovine, ni hudič, da ti ne bo kaj pametnega prodal. [sm=smiley1.gif] Been there, done that... :/ Pa mi je gospodič (prijazen, seveda) pokazal 10 telefonov, dal domov cca 10 pildekov z opisi telefonov (meni vsi zgledajo enako) in rekel naj se poizkusim odločiti. Očitno imam probleme z odločitvijo [sm=zmeden.gif] ... je pa res, da vrat na nos ponavadi zadev ne jemljem (ker potem bi recimo vzela enega najbolj roza super pink, ker bi se v tistem trenutku počutila, da se moram posodobiti z barvami - tako sem nazadnje kupila Adidasovo torbo [sm=zmeden.gif]) Še huje je pa, ko sta v Mobitelovi prodajalni dva super duper navdušena prodajalca, ki vsak svojega hvali (telefon, seveda [sm=smiley36.gif]) - tako je imel en v roki Iphona 4 drugi pa nekega tretjega in sta se šla, kaj dobiš za kakšen denar. Ja, ****u mast, no... Saj pravim, nagibam se k Blackberryju... dokler ne bo nekdo prišel mimo (v roku cca 24ur, kolikor mi očitno še pripada bolniške, oziroma malo manj, ker jutri ta čas bom veselo delala in lahko grem vmes po telefon [sm=smiley1.gif]) in rekel, da Blackberrya pa naj ne kupim, ker je to pa to pa to. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|