luka jan -> RE: Plažni fenomen (16.8.2011 9:43:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita tako da one Čehičke, ki so ves dan hvatale boju, se že kažejo in šetajo v večernih toaletah.... pa brez naramnic (ne zaradi lepšega, ampak jih hrbet peče ko pr**) in potem po odtenkih rdečine na njihovem hrtbu ali dekolteju ugotavljaš kolk časa so že na morju. Svetlo rdeča z odtisi naramnic - 1 dan, temnejše rdeča brez odtisov naramnic - 2-4 dni, rjavo rdeča - 7 dni, črno-rdeča z olupljenim nosom 10-14 dni... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ampak moram pa pohvalit češke očke.... ker kar smo mi imeli priložnost videt, se Čehičke [sm=smiley36.gif] samo sončijo in pedenajo, berejo in se namakajo v plitvinah na svoji napihljivi blazini [sm=smiley1.gif], očki pa imajo preko potomstvo, pedenanje le teh in še ženam uslužno nosijo pijačo. Zvečer pa potiskajo vozičke, hranijo otroke in vmes v eni roki držijo še dojenčka s flašo. p.s.: hudiča [sm=hudicek1.gif], da nisem kdaj spoznala kakšnega čeha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A veš, da sem tudi jaz to opazovala. Pa zjutraj jih je polna trgovina, vsi se vstanejo in gredo po kruh, eni sami, drugi z vozički. Pohvalno.[sm=smiley19.gif] Tutan, nisi edina, tudi jaz sem takšnega zgrešila[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|