tatoo za otroke - kje kupit (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

pi_na -> tatoo za otroke - kje kupit (12.8.2011 15:13:47)

plis svetujte, kje naj najugodneje dobin tatooje za malčke
sem iz mb
hvala

nukipuk -> RE: tatoo za otroke - kje kupit (12.8.2011 16:03:28)

Tatuje prodajajo skoraj povsod - Interspar, Tuš, Kik ..., dobiš jih tudi v paketu lučk v Tušu pa ponekod zraven čigumijev. Cena je približno enaka (1-2 evra), zato ne vem, ali je sploh smiselno iskati najugodnejšo. Težje je dobiti lepe motive.

Julija08 -> RE: tatoo za otroke - kje kupit (12.8.2011 16:53:02)

Mi smo jih kupili 2 paketa v živalskem vrtu v tisti trgovinici, motivi pa so valda živalice...je sinček ful navdušen, pa fuuuuuullllllllllll so obstojni...držijo brez problema 1 teden, brez da se olupijo ali da je treba paziti ko ga tuširaš...

Cena je pa mislim, da 5€ za en paket (cca. 6 kom)

kajajaka -> RE: tatoo za otroke - kje kupit (12.8.2011 18:58:12)

v praktično vsaki trgovini z bonboni imajo sedaj že Softi in frufru bonbone s tatuji. Imaš pa dve varianti - če je na vrečki Harry Potter so tatooju bolj hudi (lobanje, pošasti,...) na bolj roza vrečki je pa en fantek čarovnik in so tatooji bolj nežni (rožice, črtni tatooji, razne živali - ribice, papige...)
Cena vrečke z 10-12 bonboni oz. tatuji je okoli 1€.

*bubi* -> RE: tatoo za otroke - kje kupit (14.8.2011 10:31:39)

Hofer. Akcija je bila sicer pred časom, ampak sem jh še videla pred kratkim na Studencih.
http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_22598.htm

Velik karton, na katerem je veliko manjših lističev z različnimi tematskimi tatuji. Mimogrede, ti tatuji so precej kvalitetni in ostanejo več dni lepi.

Stran: [1]