|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobna vila
12.8.2011 8:31:15   
livia
Kaj običajno nosi zobna vila?
Mene kot otroka ni nikoli obiskala, sedaj pa izgleda, da bomo izgubili prvi zobek, pa ne vem kaj dat pod povšter. Evrčke? Kolk?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobna vila
12.8.2011 8:32:53   
dreamhorse
Mi smo nečakinji dali kak kovanček 1 ali 2 € pa tudi 5 kdaj pa kdaj če se ne motim.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2011 9:13:00   
end1
dali bomo evčke in to za prvih pet zobkov. Dva sta že zunaj in kaj bo mala za to kupila, mal je premišljevala, pa je rekla, da bi pisalno mizo (pametno dete), tako da je mal dobrosrčna naša zobna vila (mi ji rečemo miška).

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2011 10:31:47   
Doll
Kinder jajček

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2011 10:59:51   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Kaj običajno nosi zobna vila?
Mene kot otroka ni nikoli obiskala, sedaj pa izgleda, da bomo izgubili prvi zobek, pa ne vem kaj dat pod povšter. Evrčke? Kolk?

čE IMA lepe zobke everček, če pa piškave pa zobno ščetko in pasto ( ideja iz backa jona, ko je britzerja bolel zob user posted image )

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2011 12:57:56   
t5t6
Mi imamo zobno miško, vedno jim pod povštrom pusti kak evro od 5 do 10. Zraven pa miška vedno napiše kako pesmico, se nariše, napišei zahvala za lep zobek ali pa pohvalo za čist zobek.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2011 13:32:54   
Brbs
ni včasih to miška nosila?user posted image

je izgubila službo?

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.8.2011 15:35:41   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: Brbs

je izgubila službo?

a nista bli dve? gizelca in...? pa albatros ju je naokrog nosu user posted image

kakorkoli, mi smo dajali kake majše igračke (mehurčki,...) al pa ene 2 €.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.8.2011 7:57:41   
dskubin
Pr nas nosi tista, ki ima čas ;) Glede na to, da živimo v Angliji, pride navadno vila, če pa pozabi, pride naslednji dan miška iz SLovenije :D :D :D Prinese pa navadno knjigico, v kateri se zahvali za zobek.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.8.2011 13:48:12   
ronja
Mi smo meli zobno miško, nosila je pa kake malenkosti - ali kako malo sladkarijico (ja, vem, čisto kontra, hehe) ali kak prstanček ali kaj takega, mogoče je kdaj dala tudi kak kovanec, ne vem. Tudi malidve bosta dobivali malenkosti, verjetno večinoma doma narejene;).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2011 14:04:23   
Nika v službi
No, pri nas je zobna miška nedavno prišla. Ker se je naši madam prvi zobček že nekaj časa majal, smo se o zobni miški pospešeno pogovarjali in nekako smo ji nakazali, da zobna miška prinese nekaj več za prvi zobček, če je lep. Ker naša madam zelo vzorno skrbi za zobke, je bil njen zobek intakten, ampak - katastrofa! - ko je bila na morju z babi in dedijem, ga je izgubila. Nekje v travi, v morju med potapljanjem, na obali... kdo bi vedel. Mala me vsa objokana kliče, da zobka ne najde, da so preiskali že vse po dolgem in počez (kolikor poznam moje starše, so praktično preplazili pol strunjanske plaže, da bi našli zobek), a da ga ni nikjer. Sem jo potolažila, da bo zobna miška njen zobek sigurno našla - če ga je izgubila v morju, ga bo miški prinesla ribica, če je bilo na kopnem, bodo za to posrkrbele mravljice (ptičke, račke...).user posted image Se je nekako potolažila, potem pa sva takoj zvečer miški napisali pisemce in ji razložili situacijo.user posted image Zjutraj jo je čakala srebrna verižica, zavitek tistih bleščečih gumijastih zapestnic in 2 kovančka po 2€ (od naju) ter bankovec za 10€ (od babi in dedija). In seveda tolažilno pisemce od zobne miške.user posted image
Je bila strašno vesela, smo ji pa še enkrat razložili, da je bila zobna miška tokrat res izredno radodarna, ker je pač prvi zobek, pa ker ga je tako nesrečno izgubila, pa ker je bil lep, čist, zdrav... da pa pri naslednjem sigurno ne bo tako. Nočem namreč, da bi za vsak zob pričakovala huda darila.

Zdaj se ji maje naslednji zobek in družinska odločitev je, da dobi 4 x 1€ od naju ter vsaj pol manj od babi in dedija (če se bosta dala prepričatuser posted image ).

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 19.8.2011 14:05:13 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.8.2011 11:45:40   
mml

IZVIRNO SPOROČILO: Brbs

je izgubila službo?

Pri nas je frklja izjavila, da zobne miške hodijo k miškam, k otrokom pa zobne vile...

...po tem pa bdi pameten user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 24.8.2011 11:47:14 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.8.2011 12:24:32   
barbara_s
Pri nas doma, letaaaaaa nazaj, je zobna miška prinesla sirčke :) - take, bolj posebne in najbolj dobre sirčke na svetu - ker je pač miška. Zdaj je pa problem, ker naša mala sira ne more niti videti, tako da bo miška prinesla kakšno posebno, strašno dobro in najboljše sadje na svetu. Seveda pa je vedno prišla tudi nova zobna ščetka in zobna pasta (ne glede na to, v kakšnem stanju je bil zobek). Zobno ščetko in pasto bi itak morala kupiti, tako da če prinese miška, je za proračun ravno enako; faktor motivacije pa precej večji.

Za denar se pa še nisem odločila, ali ga bo naša zobna miška prinesla ali ne... Morda kakšen kovanček? Ne vem...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.