Katte -> RE: II Pričakujemo Septembra 2011 (25.8.2011 13:40:31)
|
Anonimna, to je res. Ni nujno, da ti prav pokaže. Eni s sosednje teme sploh ni pokazalo ovulacije, pa je bila noseča. Pa tudi če pokaže, ni nujno lepo šolsko. Da ne govorimo o tem, če imaš kakšno neravnovesje hormonov. Potem je pa sploh zmešnjava. Jaz sem npr. prejšnji cikel vedela, da bo nekaj narobe, ker sploh ni bilo pozitivno. Pa je bil daljši cikel in seveda brez [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] . Drugače pa je najbolje, če delaš teste (razen, če piše drugače) ob prbl. isti uri vsak dan od nekaj dni pred preden pričakuješ O, naprej, dokler ni testna črtica enako ali bolj močna od kontrolne. Ponavadi lahko lepo vidiš naraščanje hormona, črtica postaja po parih dneh vse temnejša. Lahko pa imaš tudi tako kratek LH vrh in ga zgrešiš, ker je pač v drugem času, kot ti meriš. Tako ne veš, če je do O sploh res prišlo. Jaz sem ugotovila, da je najbolje, če testiram ob kakih 4ih popoldne, pa malo manj moram piti, ker drugače je preveč razredčen hormon. Lahko rečem, da so mi super O testi, čeprav mi tudi niso vedno pokazali jasno, kdaj je O. Kljub temu, da čutim O, jih uporabljam naprej. Upam pa, da mi jih ne bo treba več dolgo, da bo pozitiven en drugi testek.
|
|
|
|