Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 19.8.2011 10:21:21
|
|
|
|
Katte
|
Maat, po 35. letu lahko greš do G že po pol leta. Drugače pa lahko tudi dodaš par mesecev, ko te bo G vprašal(a). Moj je šel na spermiogram po kakih 10 mesecih, pa sva rekla, da delava na že eno leto. Mimogrede, jaz sem stara 33.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 19.8.2011 10:47:24
|
|
|
|
Maat
|
Hvala punce. Super ste! Samo ne morem dodajati mesecev, ker sem imela lani konec leta SS, dva meseca naj ne bi delala, tako da je to to . Nič, bom kar poklicala, samo zdajle mi gre še tako na jok, da niti nisem sposobna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 19.8.2011 10:50:49
|
|
|
|
Katte
|
A ja .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 19.8.2011 14:58:11
|
|
|
|
Maat
|
Katte, vidim, da so tudi tvoja leta že bolj kritična... uf, se grdo sliši Ma ne vem, jaz vas prav občudujem, koliko časa že vztrajate in ste še vedno optimistične. Za tokratno M sploh ne vem, zakaj sem tako razočarana in prizadeta, ker na podlagi vseh testov, ki sva jih naredila, ni variante, da bi zanosila. Mogoče sem upala na kakšen čudež
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 19.8.2011 15:04:00
|
|
|
|
Monstera
|
Punce še vedno navijam za vas. Katte vidim, da imata 16. krog, nama je takrat ratalo tako da samo pozitivno naprej!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 19.8.2011 20:55:53
|
|
|
|
LittleSun
|
za vse vas, ki vas je ta potrla. Upam in držim pesti, da vam čimprej uspe zanositi in da se končno konča ta mora. Pri meni pa čudna situacija. Kot sem že omenila sem imela zjutaj krvavitev potem pa nič, danes nekaj malega krvavega izcedka...sedaj pa se mi je pojavil rjav izcedek se kateri sanja kaj bi lahko to bilo?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 20.8.2011 7:26:33
|
|
|
|
LittleSun
|
Jutro Danes se mi je pa ulilo in če kot zadnjič računam na ta dan, potem me prosim popravite na seznamčku na 17.9.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 20.8.2011 7:57:42
|
|
|
|
alysa
|
Tako, pa se selim k vam. Ne pričakujem je 18. 9.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.8.2011 8:54:23
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro punce. ste že pridne tiste, ki več nimate ?? Pri nas pa je ta mesec tako, da je lubi ravno odsoten, ko pričakujem O (in to 3 dni). ta mesec bom poskusila z O testi, mogoče pa jo imam kak dan prej ali kasneje, pa se bo vseeno izšlo . Pijem maco, imam kar težave, ampak se nekako prisilim, pa omega 3 sem si nabavila, tako da se malo nafilam. Kako ste kaj ostale? Kako prestajate vročino?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.8.2011 9:11:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Dobro jutro punce...kako lep dan je, sonce res da energijo. Jaz imam spet težave z menstruacijo. včeraj zjutraj sem imela dokaj močno, potem pa se je ustavila in od takrat naprej niti pikice nosečka -vnegzditvena;) tko je bilo pri meni v prvo .Šla na dopust in prvi dan M potem pa nč več ,pridem domov po 14 dneh in naredim test pa nosečka.Nemogoče ampak zanosla sem 2 dan M držim pesti in srečno ,če se n izdaj ulila;)) Mi še čakamo ,napihnjena sem kot žaba ;)))po moje bo spet M prišla lp,A pu
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.8.2011 9:13:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ah little sun škoda ,em šele sedaj videla.Saj bo ,mogoče bo pa ko pride dragi nazaj in bo ;))))
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 22.8.2011 9:38:57
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Dobro jutro punce...kako lep dan je, sonce res da energijo. Jaz imam spet težave z menstruacijo. včeraj zjutraj sem imela dokaj močno, potem pa se je ustavila in od takrat naprej niti pikice nosečka -vnegzditvena;) tko je bilo pri meni v prvo .Šla na dopust in prvi dan M potem pa nč več ,pridem domov po 14 dneh in naredim test pa nosečka.Nemogoče ampak zanosla sem 2 dan M držim pesti in srečno ,če se n izdaj ulila;)) Ja kot si videla, se mi je že vlila, ampak tako že 3 mesece opažam da imam tako, 2-3 dni prej izcedek...lahko da je popuščanje rumenega telesca in to vpliva na zanositev, lahko da je samo porošueno hormonsko neravnovesje, ne vem. Sedaj pijem maco in upam na izboljšanje in v na majskega držim pesti, da tvoja ne pride!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.8.2011 4:16:22
|
|
|
|
zarja28
|
Ojla! Tudi jaz se bi rada prfočkala....z mojim sva se odločila, da narediva najinemu sončku družbo , tako da greva ta mesec v in ne pričakujem več po 11.9....veliko uspehov vam želim ....upam, da odpremo naslednji mesec temo v pričakovanju - majčice 2012
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.8.2011 4:19:27
|
|
|
|
zarja28
|
1.9 Anonimna Pu (4.krog) 5.9 SILVA (xx.krog) 6.9 Sa.je (4.krog) 9.9 urssi (4. krog) 10.9 crtek - test 15.9. 11.9 *SONČEK (2.krog) 11.9. zarja28 (1.krog) 12.9 missmoon (6.krog) klopek 15.9 Anonimna ? Anonimna N. (1. krog) 30.9 Anonimna Pu (5. krog) x.9 Mladika heln Skupaj nas je: 15 Nosečk:
< Sporočilo je popravil zarja28 -- 23.8.2011 4:24:24 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.8.2011 6:31:41
|
|
|
|
jagodka80
|
En škratek je prišel na seznam in me z njega zbrisal. Ampak jaz sem prepričana, da 1. 9. vidim in se ne dam!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.8.2011 6:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo jaz sem pa včeraj klicala svojo G in grem na pregled da vidmo če je tam doli vse OK;)) Imam ga 20.9 Grem tako mALO NA preventivni pregled ,glede na to da sem imela v prvo že napotnico za preglede v LJ-neplodnostno ,pa sem potem zanosila .Držite pesti da bo vse ok in da že septemra ne dobim M lp,A pu
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.8.2011 6:42:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Dobro jutro punce...kako lep dan je, sonce res da energijo. Jaz imam spet težave z menstruacijo. včeraj zjutraj sem imela dokaj močno, potem pa se je ustavila in od takrat naprej niti pikice nosečka -vnegzditvena;) tko je bilo pri meni v prvo .Šla na dopust in prvi dan M potem pa nč več ,pridem domov po 14 dneh in naredim test pa nosečka.Nemogoče ampak zanosla sem 2 dan M držim pesti in srečno ,če se n izdaj ulila;)) Ja kot si videla, se mi je že vlila, ampak tako že 3 mesece opažam da imam tako, 2-3 dni prej izcedek...lahko da je popuščanje rumenega telesca in to vpliva na zanositev, lahko da je samo porošueno hormonsko neravnovesje, ne vem. Sedaj pijem maco in upam na izboljšanje in v na majskega držim pesti, da tvoja ne pride!! Ja nekaj mora biti ,a greš na kak pregled.fajn bi bilo. Drži se tudi za nas so še pikice
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.8.2011 7:48:02
|
|
|
|
LittleSun
|
dobro jutro vročina ubija, danes gremo riti namakat anonimna pu ja bi šla že na pregled, ampak moja G čez celo poletje ni naročala, moj primer pa ni urgenten, tako da moram po 12.9 poklicat in se naročit na redni pregled. Upam, da bom 18. klicala zaradi pluska na testku čeprav nisem preveč optimistična glede na to, da lubek pobegne ravno v času moje O in sedaj gre za cel teden na morje, tako da še zdaj prej ne bova mogla bit pridna. No mogoče pa le ujameva trenutek
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.8.2011 9:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun dobro jutro vročina ubija, danes gremo riti namakat anonimna pu ja bi šla že na pregled, ampak moja G čez celo poletje ni naročala, moj primer pa ni urgenten, tako da moram po 12.9 poklicat in se naročit na redni pregled. Upam, da bom 18. klicala zaradi pluska na testku čeprav nisem preveč optimistična glede na to, da lubek pobegne ravno v času moje O in sedaj gre za cel teden na morje, tako da še zdaj prej ne bova mogla bit pridna. No mogoče pa le ujameva trenutek kr samega ga boš pustila na morje? dobra si.. jst sem vedno tak občutljiva pri takih temah,ko mi reče da bi šel kam sam.. pa ne vem zakaj.. verjetno imam razloge iz najinih začetkov.. drgač pa upam da te oplodi ravn takrat ko bosta skup..da se vama uresniči tist 1% možnosti.. držim pesti.. anonimna ?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.8.2011 9:18:34
|
|
|
|
LittleSun
|
anonima ? midva imava kar se tega tiče zelo odprto zvezo, je pa res, da sem bila jaz tudi tako vzgojena, da ni bilo doma nekega omejevanja in čepenja skupaj..in pri nas je sedaj enako. Greš z mano, če ne grem sam/a. Potem pa smo toliko bolj veseli ko smo skupaj. Je pa res, da je čez poletje bolj tako, potem smo pa več skupaj.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.8.2011 9:22:46
|
|
|
|
Anonimen
|
littlesun super... jst vem da preveč paničarin, ampak sem imela eno grdo izkušnjo z varanjem in še vedno nosim ta strah s sabo naprej..tak v podzavesti.. vem da se morem znebit tega, samo je težko.. Včasih se kar težko nazaj držim, ko gre sam kam, da me panika ne zagrabi, ker bi se samo skregala za brezveze... sej ga tud jst pustim da gre kam sam in on mene (on mene lažje).. samo pač ful cvikam..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.8.2011 9:28:40
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen littlesun super... jst vem da preveč paničarin, ampak sem imela eno grdo izkušnjo z varanjem in še vedno nosim ta strah s sabo naprej..tak v podzavesti.. vem da se morem znebit tega, samo je težko.. Včasih se kar težko nazaj držim, ko gre sam kam, da me panika ne zagrabi, ker bi se samo skregala za brezveze... sej ga tud jst pustim da gre kam sam in on mene (on mene lažje).. samo pač ful cvikam.. Moje mnenje je, da je to nujno potrebno, da zveza ****cionira, sploh pa ko pride otrok, potem se moški še bolj počuti, da mu je vzeta svoboda in če nima nekaj svojega časa, samo zase, se lahko slabo konča, pa tudi ti rabiš čas zase. Je pa res, da slaba izkušnja močno vpliva na to. Predvidevam pa, da če se trudiš da boš imela z njim otroka, sta stvar predelala in gradila na zaupanju.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.8.2011 9:29:46
|
|
|
|
LittleSun
|
sem opazila, da je škratek tudi mene zbrisal iz seznama. 18.9 pričakujem
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.8.2011 9:33:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen littlesun super... jst vem da preveč paničarin, ampak sem imela eno grdo izkušnjo z varanjem in še vedno nosim ta strah s sabo naprej..tak v podzavesti.. vem da se morem znebit tega, samo je težko.. Včasih se kar težko nazaj držim, ko gre sam kam, da me panika ne zagrabi, ker bi se samo skregala za brezveze... sej ga tud jst pustim da gre kam sam in on mene (on mene lažje).. samo pač ful cvikam.. Moje mnenje je, da je to nujno potrebno, da zveza ****cionira, sploh pa ko pride otrok, potem se moški še bolj počuti, da mu je vzeta svoboda in če nima nekaj svojega časa, samo zase, se lahko slabo konča, pa tudi ti rabiš čas zase. Je pa res, da slaba izkušnja močno vpliva na to. Predvidevam pa, da če se trudiš da boš imela z njim otroka, sta stvar predelala in gradila na zaupanju. sva ja..imava že enega otroka.. skupaj sva 11 let in to se je zgodilo najino prvo leto,ko sva bila skupaj..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 23.8.2011 9:39:16
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen littlesun super... jst vem da preveč paničarin, ampak sem imela eno grdo izkušnjo z varanjem in še vedno nosim ta strah s sabo naprej..tak v podzavesti.. vem da se morem znebit tega, samo je težko.. Včasih se kar težko nazaj držim, ko gre sam kam, da me panika ne zagrabi, ker bi se samo skregala za brezveze... sej ga tud jst pustim da gre kam sam in on mene (on mene lažje).. samo pač ful cvikam.. Moje mnenje je, da je to nujno potrebno, da zveza ****cionira, sploh pa ko pride otrok, potem se moški še bolj počuti, da mu je vzeta svoboda in če nima nekaj svojega časa, samo zase, se lahko slabo konča, pa tudi ti rabiš čas zase. Je pa res, da slaba izkušnja močno vpliva na to. Predvidevam pa, da če se trudiš da boš imela z njim otroka, sta stvar predelala in gradila na zaupanju. sva ja..imava že enega otroka.. skupaj sva 11 let in to se je zgodilo najino prvo leto,ko sva bila skupaj.. Aja pol pa lahko samo ti meni nasvete deliš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ime za fantkaTinKkaraIme za sinaUrban (
25%)
Vid (
42%)
Crt (
9%)
Franc (
8%)
Stefan (
4%)
Voranc (
12%)
Število vseh glasov: 659Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!