Najaa -> RE: za vse ki ste proti SIMOBILOVIM podražitvam (13.8.2011 14:40:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: Doll luka jan,če ti je smešno,se pa smej.Smeh je pol zdravja. Dejstvo je da nobeden ,ki ga jaz poznam nima težav z omrežij,niti trgovski potniki Hvala za dovoljenje.[sm=jezicek.gif] Sama imam po novem Simobilovo predplačniško kartico in je ŽIV POGREB. Edino v LJ in CE mi še nekako vleče, povsod drugje pa mi kar naprej al prekinja, al odmeva, al odnaša signal. Skratka, nezadovoljna u nulo. Tušmobila sama nimam, imam pa par znancev ki ga imajo in povsod isti problemi. Imam pa tudi Mobitleovo naročniško razmerje, ki pa DELA, brez ven metanja, prekinjanja.... Razlika med temi tremi operaterji v pokritosti pa je minimalna, Zato moj smeh in samo zato.[sm=smiley1.gif] Čudno, sama imam predplačniško številko od Simobila že kar nekaj let pa mi vedno dobro vse dela, pokritost je super... res fajn tak da sem zeloooo vesela, da nimam naročnine, sploh zarad teh njihovih izmišljanj zdej. Kr neki da se plačuje brezveze, ko je pa treba z njihove strani kej naredit, znajo pa dobro kasirat. Zanimivo, da členi v pogodbi ne veljajo za obe stranki enako. Oni si lahko sprot zmišljujejo, stranka mora pa vse plačat, kadar se kaj zgodi. Banda ena. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|