Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kje kupiti baterijsko lučko na dotik? 11.8.2011 13:43:14
|
|
|
|
J.L.
|
bila v PP, pa nimajo, niti prodajalka ni imela pojma o čem govorim, čeprav na spletni strani lučka obstaja! v BC imajo od decofun, te ne kupim, ker smo jo kupili že, pa ni delala, zato smo jo vrnili in vzeli identično twettijevo, in suprise! lučka ponovno ni delala, zato se nam sedaj valja v stanovanju, ker tako ali tako ne dela! bila v merkurju, nimajo! razen ene miniaturne ledice. obi nima! kik nima! preko top shopa tudi več ni! torej kje najti okroglo lučko, ki deluje s pomočjo baterij in je na prtisk. zaželjeno da je večja enih vsaj 7-10cm premera?
|
|
|
|
RE: kje kupiti baterijsko lučko na dotik? 11.8.2011 14:00:48
|
|
|
|
J.L.
|
te so pa ful lušne! škoda edino da jih ni pri nas:(
|
|
|
|
RE: kje kupiti baterijsko lučko na dotik? 11.8.2011 14:12:18
|
|
|
|
luka jan
|
Verjetno je že prepozno, ampak Lidl jo je imel kak mesec nazaj, sem jo kupila za na balkon. So pa bile pakirane 3 lučke skupaj, priložene baterije za vse lučke in cena 3 eure. Res poceni. Pa Top shop jij je tudi nekoč imel, ne vem kako je sedaj.
|
|
|
|
RE: kje kupiti baterijsko lučko na dotik? 11.8.2011 14:21:13
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. te so pa ful lušne! škoda edino da jih ni pri nas:( pa sem našla enega ki pošilja v slo in jo imam že naročeno:) če se ti ne mudi si jo naroči, ker pri nas jo boš težko dobila- kaj pametnega in uporabnega, sploh če iščeš otroški motiv, videla sem jih samo še v ikeji
|
|
|
|
RE: kje kupiti baterijsko lučko na dotik? 11.8.2011 14:25:25
|
|
|
|
J.L.
|
pomarANČA katero si naročila pa kakšna je poštnina? jaz namreč na ebayu nisem prijavljena na amazonu pa jih nisem našla:( razen če nisem pravilno iskala:(
|
|
|
|
RE: kje kupiti baterijsko lučko na dotik? 11.8.2011 14:32:33
|
|
|
|
J.L.
|
cena ene lučke je 3,50€? kaj pa poštnina?
|
|
|
|
RE: kje kupiti baterijsko lučko na dotik? 11.8.2011 14:35:52
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
tolk sem plačala za vse skupi. sej lahk da bo navaden kič, lahk pa da bo ok, lahko počakaš in ko jo dobim ti sporočim ali je sploh uporabno, ampak glede na to, da sem že kar nekaj teh lučk kupila pa sploh niso delale bom probala še to
|
|
|
|
RE: kje kupiti baterijsko lučko na dotik? 11.8.2011 14:41:28
|
|
|
|
J.L.
|
potem je res poceni! pa to je nova lučka? koliko časa pa je treba počakati da ti jo dostavijo v slovenijo?
|
|
|
|
RE: kje kupiti baterijsko lučko na dotik? 11.8.2011 14:47:56
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
ja, to je nova lučka, prišla bo pa iz kitajske, ponavadi paket potuje en mesec, piše da je navadna poštnina, tako da bo verejtno kar držalo, kakšen prodajalec pa preseneti pa da včasih na hitro pošto in je to v 14ih dneh.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?