Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Desigual - prekratki rokavi na plašču 11.8.2011 9:51:00
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
kolikor sem jaz ujela imajo desigual plašči letos 3/4 rokave, tako da mislim da boš potrebovala visoke rokavčke
|
|
|
|
RE: Desigual - prekratki rokavi na plašču 11.8.2011 10:05:17
|
|
|
|
Pia*
|
Ja res je 3/4 rokav za zraven pa kupiš visoke rokavičke . Sicer pa Desigual je tok draga firma,da jaz ne bi dajala rokave dalšati,če ne bi izrecno to oni naredili.
|
|
|
|
RE: Desigual - prekratki rokavi na plašču 11.8.2011 10:16:12
|
|
|
|
amorcek
|
fora teh je tud, da so zloooo občutlivi...ne loti se jiv vsaka šivilja, sploh če hočte met tip-top. sem jih prodajala, pa so ženske ble nore nanje. Mele so pa nekaj težav s čistilnico pri nekaterih modelih:S
|
|
|
|
RE: Desigual - prekratki rokavi na plašču 11.8.2011 12:19:06
|
|
|
|
Tutan
|
Ne, ne, nisem poizkušala tistih s 3/4 rokavi... je imel kar normalne rokave - črn z visokim ovratnikom in gumbi po celotni dolžini plašča, material pa - hm, kot da bi bil zelo grobo brušen žamet, tak trd na pogled, notri pa super mehak S 3/4 rokavi nisem poizkušala, čeprav mi je ideja z dolgimi rokavički všeč.... če ne bom našla ideje za preureditev normalnih rokavov, bom očitno morala vzet 3/4 rokave Je pa cena med dolgimi rokavi in 3/4 rokavi različna - dolgi rokavi so očitno vredni 100€ več (mah, samo jaz sem se zaljubillla v tisti plašč )
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?