Poka -> RE: pitje kave in ivf (12.8.2011 7:45:40)
|
Jaz sicer še nisem tako daleč, ampak me čakajo eni prvih pregledov, ampak postopoma spet prehajam na zdravo prehrano. Spet pravim zato, ker pred leti sem res že skoraj pretiravala in resnično nisem vsaj tri leta spila nobenega soka, razen vode - oziroma kak naravno stisnjen sok. Prebrala sem, da kava lahko škodi in pri zanositvi in med nosečnostjo. Tudi če samo eden to napiše, se jaz raje držim... Trenutno še nisem na tem, da bi jo popolnoma izločila in jo pijem mogoče enkrat tedensko. sem pa itak ugotovila, da imam določene alergije - na svinjsko meso npr... Včasih sem živela od sendvičev... Zdaj mi je jasno, zakaj sem imela polno mozoljev. Začela sem se opazovat in se mi dobesedno v ižminuti naredi mozolj, če pojem npr. samo en košček pršuta... Zadnjič sem se spozabila in sem pojedla pašteo - v trenutku polna pikic... Zdaj že nekaj časa vztrajam in ne jem ne čokolade, ki mi tudi nareid mozolje, niti svinjine in imam kožo kot ene pri 16 letih - nič več velikih por... Mogoče se ni slagbo malo opazovat - včasih pomislim, da pa mogoče celo prehrana vpliva na to, da ne moreš zanosit po naravni poti, sicer so mend apri meni ene bolj fizične ovire, bom izvedela konec septembra.
|
|
|
|