RE: torba - kaj naredit? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

Anonimen -> RE: torba - kaj naredit? (11.8.2011 13:19:15)

100% ji nebi kupila druge torbe ... punca je sodelovala pri nakupu prve in se je z njim strinjala ... amen! Sedaj če praviš da je pinki jeans kombinacija bi ji jaz kvečjemu kak obesek hello kitty gor namontirala, al pa kako značko s tem motivom pripela pa puščico in zvezke s tem motivom kupila ... torbe pa nebi menjala pa tudi če za prejšnjo dobim denar nazaj ... so odločitve in so posledice odločitev in pika.

špelatimi -> RE: torba - kaj naredit? (11.8.2011 14:39:22)

Punce, da vam sporočim, kako smo se odločili. S tamalo sem se resno pogovorila in se je odločila, da bo motiv Hello Kitty imela na kakšnem zvezku ali puščici. Pa pogledali bomo za kakšen našitek ali obesek kot ste mi nekatere svetovale, pa bo. Opazila sem, da se je že preusmerla na druge detajle, povezane s šolo, torba Hello Kitty ni več glavna tema. Je res dobro kakšen dan počakat, da se stvari umirijo.

špelatimi -> RE: torba - kaj naredit? (11.8.2011 14:42:49)

Pa še pripis. Ja, torba je bila res moja izbira, predstavla sem ji jo kot v redu torbo in pred nakupom se je strinjala. Začelo se je potem, ko je vidla drugo torbo (v drugi trgovini). Včasih pozabljam, da hčerka res ni več tako majhna, da bi ji mogla jaz izbirat kot smo bili do zdaj navajeni.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]