Princess_ -> RE: UZ-ji (10.8.2011 23:51:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka hej Hja, res je čudno, kako se razlikujejo G med seboj s temi UZ. Moj G naredi UZ vedno in vedno premeri stegnenico, da vidi, če dete pravilno in dobro raste. Ne glede na to, koliko na pogosto sem imela preglede, vsakič je bil UZ. Mislim pa, da nekateri G ne delajo UZ zato, ker imajo precejdolge vrste v čakalnicah in potem jih zabaše... kaj jih pa stane, če ti naredijo UZ???? Računalnik imajo tam, sondo imajo tam... gre za njihov čas. Tudi sama bi šla na samoplačniškega, če moj G ne bi delal redno UZ. Je normalno, da skozi trebuh (preko kože) ne moreš oceniti, če dete raste ali ne. Ne vem, kako je mogoče, da ti v 40-ih tednih pripadata samo 2 UZ... res mi ni jasno, saj se gre za življenje in razvoj otročka. Upam, da zadevo rešiš in da boš po pregledu pomirjena. srečno dober večer...res se G zelo razlikujejo med sabo...jaz sem bila z svojo zelo zadovoljna...sedaj poleti, ko pa so dopusti pa sta jo že dvakrat nadomeščali drugi G in še naslednjič bo isto...pa mi to sploh ni všeč...ta nazadnje me je skenslala po dveh minutah...za UZ pa mi je rekla da nima nobene indikacije da bi mi ga morala narditi...to da grem ju3 samoplačniško na UZ...bom vsaj vedela kako in kaj... kaj jih stane da mi nardijo UZ...hm...dobro vprašanje...ni časa, volje, interesa...to je vse...pa naše zdravstvo gre itaq nekam po gobe...me je čist razočaralo...čeprav sem tudi sama v zdravstveni smeri...ja, tudi meni vse to glede uz-jev ni jasno...in največja fora je da v teh tednih kot sem jaz že skoraj vsaka[sm=nosecka.gif] ve kako velik in težak je dojenček...az pa še blage veze nimam o tem [sm=smiley13.gif] bom pa ju3 izvedela...jupiiii [sm=bravo.gif] se že veselim, samo upam da je vse vredu z bebico...ti javim kako je bilo ju3... sedaj pa letim spat... nočko
|
|
|
|