Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Našla sem seznam, kaj vse rabimo za dojen... 18.8.2011 9:58:11
|
|
|
|
roladica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Meni je bil en gel za dojenje tak super (ker je hladil, meni je pa bradavice trgalo narazen - sem imela vraščene in tisti nastavki mi sploh gor niso pasali mislim sine je vlekel v prazno) - no tale gel je bil pa super. Na škatlici (bele barve) je bila narisana silhueta ženskega osrednjega dela telesa - v vijolični barvi. No, to pa res priporočam ... Multi-mam mogoče?
|
|
|
|
RE: Našla sem seznam, kaj vse rabimo za dojen... 22.8.2011 12:00:12
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: roladica IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Meni je bil en gel za dojenje tak super (ker je hladil, meni je pa bradavice trgalo narazen - sem imela vraščene in tisti nastavki mi sploh gor niso pasali mislim sine je vlekel v prazno) - no tale gel je bil pa super. Na škatlici (bele barve) je bila narisana silhueta ženskega osrednjega dela telesa - v vijolični barvi. No, to pa res priporočam ... Multi-mam mogoče? Lanolin ima tako embalažo, kot jo opisuje Tutan. Jst lahko povem za porodnišnico CE. Tam si dobil vse, za kar si prosil - vložke, hlačke, kreme, pleničke in za preoblečt za dojenčka,... Če pa slučajno ne bi imela tega - je bil moj tam 2x na dan in mi lahko kadarkoli prinese. Je pa res, da so ti seznami na splošno preveč obširni. Trgovine so danes odprte že skoraj 24ur / dan in greš lahko kadarkoli iskat, če kaj nujno rabiš. Oziroma pošlješ svojega, svojo mamo, taščo, prijateljico,... Bolš kot zapravljat € za neumnosti, da ti potem v omari stoji neuporabljena stvar.
|
|
|
|
RE: Našla sem seznam, kaj vse rabimo za dojen... 22.8.2011 14:08:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: roladica IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Meni je bil en gel za dojenje tak super (ker je hladil, meni je pa bradavice trgalo narazen - sem imela vraščene in tisti nastavki mi sploh gor niso pasali mislim sine je vlekel v prazno) - no tale gel je bil pa super. Na škatlici (bele barve) je bila narisana silhueta ženskega osrednjega dela telesa - v vijolični barvi. No, to pa res priporočam ... Multi-mam mogoče? Lanolin ima tako embalažo, kot jo opisuje Tutan. Jst lahko povem za porodnišnico CE. Tam si dobil vse, za kar si prosil - vložke, hlačke, kreme, pleničke in za preoblečt za dojenčka,... Če pa slučajno ne bi imela tega - je bil moj tam 2x na dan in mi lahko kadarkoli prinese. Je pa res, da so ti seznami na splošno preveč obširni. Trgovine so danes odprte že skoraj 24ur / dan in greš lahko kadarkoli iskat, če kaj nujno rabiš. Oziroma pošlješ svojega, svojo mamo, taščo, prijateljico,... Bolš kot zapravljat € za neumnosti, da ti potem v omari stoji neuporabljena stvar. Podpis! Počakaj, da sploh vidiš, če boš potrebovala.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?