luka jan -> RE: ponfri in cvrtnik z malo olja (9.8.2011 14:11:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Jaz recimo čufte preden jih dam v omako vedno pečem v tem, ni pacarije, se kmalu speče, pa še brez mašćob se spečejo.[sm=bravo.gif] uuu, zvito - potem bi npr. jaz lahko notri pekla köttbullar za taščo (te švedske mesne kroglice)? kuuul [sm=smiley32.gif][sm=smiley4.gif] [img]http://lussekattsblogg.files.wordpress.com/2011/01/kttbullar.jpg[/img] Po moje kamot, samo tisti nož al kako naj ga imenujem, ki obrača krompir je treba odstranit in na roke prestavit tu in tam. Če je moja masa za čufte mehka in dokler jajca notri ne nardi svoje in poveže skup, mi tisti nož čisto spešta čufte. Pa ga vzamem ven, naložim čufte, jih dvakrat obrnem in dam kuhat. Res uporabna zadeva, pri nas sedaj bolj za te stvari, kot za krompir. Aja, pa marmelada se da notr fajn skuhat, pa še en kup stvari.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|