amorcek -> šolanje (8.8.2011 14:16:09)
|
lep pozdrav odprla sem temo namenjeno razpravam o šolah. Fora je u tem, da sem administratorka, imam pa narejene tudi izpite za ekonomskega tehnika (brez mature še). Nisem prepričana, da mi bo smer ekonomski tehnik pomagala do službe in nisem še pristopila k maturi. Letos pa se želim vpisati na zobotehniško šolo in opraviti dodatne izpite. Tako mi je žal, da nism že prej pomoslila na to...saj ročne spretnosti niso problem in poklic mi je zanimiv. Zanimi me če se katera ukvarja s tem in kako ji je všeč, pa tudi po kakšni poti do poklica ste vi šli? S fantom načrtujeva skupno prihodnost in bi rada, če se le da prišla do kakšne zaposlitve, ki bi me veselila. torej....ali je katera naredila to šolo in kakšne šanse imam za zaposlitev kot sveže pečena zobotehnica? Administrativna šola mi nikjer ne pomaga. Ne potrebujem bajnih vsot denarja ampak nekaj za normalno življenje..... kakšen poklic vi opravljate in kako se počutite v tem....vem da ni vse briljantno pa vendar.... lp katy[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|