Anonimen -> RE: dr.reš - potni stroški? (19.8.2011 16:34:09)
|
V ambulatno za neplodnost hodim že 2 leti, vmes sem bila eno leto brezposelna, moj ima klasično povprečno plačo, jaz pa zadnje leto začetniško revščino... Vozim se iz ljubljanskega konca proti MB... Vozila sem se na vse preglede, dvakrat sem imela IUI, dvakrat oploditev v epruveti... Po obeh postopkih sem si nabavila progesteron, kot so ga svetovali, zdravnica mi je ničkolikokrat rekla da mi pripada povrnitev potnih stroškov, pa nikoli nisem zahtevala povračila niti za potne, niti za progesteron... Ne obsojam nikogar, kakor kdo ve... Ko pa sem nazadnje ležala v bolnici in se je par punc prvi dan hvalilo okrog denarja, drugi dan pa je ena privlekla na dan temo o povračilu potnih stroškov, sem se pa prav zamislila kam to pelje. Lepo da imamo možnost za povračilo, sploh tisti, ki imajo res malo denarja... ampak malo denarja je zelo subjektivna ocena... Poleg tega košta dojenček še veliko več kot 100EUR kot vam jih povrne ZZZS. Nikogar ne obsojam, nikogar nočem užaliti, le v razmislek sem to napisala... Vsak sam pri sebi ve zakaj se odloči za povračilo stroškov.
|
|
|
|