Kekčeva dežela (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

livia -> Kekčeva dežela (8.8.2011 9:26:30)

Je kdo že bil? Ne mislim z vrtcem, ampak družinsko.
Je primerno za 3 in 5 let?
Kolk je hoje, je fajn vzet kaj za jest in pit s sabo?

Anonimen -> RE: Kekčeva dežela (8.8.2011 9:32:17)

priporočam. hoje ni veliko. ne rabiš nič veliko vzet, ker vas tam postreže Pehta. sploh starši so večinoma navdušeni nad njo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Anonimen -> RE: Kekčeva dežela (8.8.2011 9:42:50)

Bom kar tukaj pristavila piskrček:
Mogoče kdo ve, ali so v deželi Sneguljčice na Blokah mogoče tudi individualni obiski (za družine)? Naša je bila z vrtcem, čist navdušena in bi šli še enkrat sami.

Ribica ** -> RE: Kekčeva dežela (8.8.2011 10:08:03)

Za 5-letnico ziher je, za 3-letnico pa odvisno, koliko se boji Bedanca. Mi smo bili lani in je takrat 6-letnik ful ful uzival. Samo on se zna zelo vzivet v te reci in se vedno blazno verjame v tak svet, tako da je bilo ful fajn. [sm=smiley1.gif] Edino kar me je motilo, so bili eni starsi, ki so tam ocitno ze bili ali pa so bili vsega navelicani in so govorili, kaj se bo zdaj zgodilo in kvarili vzdusje. Taki naj raje ostanejo doma [sm=jezicek.gif] Traja pa uro ali dve, saj pise nekje na njihovi spletni strani. Pri Pehti dobis caj in pecivo z nekimi gadovimi zadevami za pogum [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

malamala -> RE: Kekčeva dežela (8.8.2011 10:22:19)

Ribica, ali je to vedno le organiziran obisk, ali se lahko tudi sam sprehodiš s svojimi otroki?
Gledala sem na spletni strani (http://www.kranjska-gora.si/Aktivnosti/Poletne-dogodivscine-za-otroke/Kekceva-dezela) in mi ni najbolj jasno... Ali obstaja kje kakšna spletna stran z več informacijami?

livia -> RE: Kekčeva dežela (8.8.2011 10:54:24)

Hvala za info.
Kolikor je meni jasno, to vedno organizirajo, saj če greš sam glih niso junaki 24 ur na dan tam. Pokliči v Julijano turizem, pa ti povejo kdaj imajo ture. 051-623-701

livia -> RE: Kekčeva dežela (16.8.2011 14:39:32)

Samo poročam, da smo preiveli čudovit dan. Tudi tri letnica je uživala in ogromno odnesla.

sonček33 -> RE: Kekčeva dežela (16.8.2011 15:19:52)

Livia, lahko poveš kaj več.

livia -> RE: Kekčeva dežela (17.8.2011 8:18:16)

Preveč ne smem, ker potem ostalim ne bo zanimivo. Kaj te zanima?

Jaz sem bila bolj v dvomih, če smo dovolj stari in se je izkazalo, da je primerno tudi za 3,5 letnike, če so že gledali kdaj Kekca.

Drzgače je pa vse organizirano. Vsedeš se na bus in te peljejo v neznano in po 2 urah te pripeljejo nazaj.

Zofy -> RE: Kekčeva dežela (22.8.2011 13:25:52)

Malamala, lahko greš sama, samo tam pač ni igralcev :) Je pa zelo lepa pokrajina. Mi smo jo lani našli po naklučju, letos pa smo jo mislili zaobiti, pa smo se na poti do Krnice malce izgubili in pristali pred Brincljevo domovanje :)

Stran: [1]