Kako se ponovno prijaviti (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

urbancek -> Kako se ponovno prijaviti (20.8.2005 16:01:52)

Mene pa zanima, kako bi se lahko prijavil moj mož, pa da bi jaz še vedno ostala prijavljena. Sva že nekaj gledala, pa nimava pojma, jaz sem namreč računalniški samouk, moj pa je še stopnjo nižje.
Je pa moj možiček pogruntal da tale RR sploh ni slaba stvar in tudi on kako stvar prebere. Ker pa imava včasih različno mnenje, mu ne dovolim pisati pod mojo prijavo. Jaz sem jaz, on pa je on. Prosim, če mi katera lahko pomaga.

Hvala in lp

Anonimen -> Kako se ponovno prijaviti (20.8.2005 16:07:51)

Sta probala, da bi odprla še eno interneto povezavo z RR-jem istočasno? Potem bi bila vsak na svoji strani prijavljena. Samo bi morala skakat z ene na drugo stran, kar je pa še vedno lažje, kot če se je treba stalno prijavljat in odjavljat.

artista7 -> Kako se ponovno prijaviti (20.8.2005 16:28:16)

na isti način kot si se ti naj se vpiše še on, torej registrira, pa potem seveda ima drug nick in geslo, samo ti se moraš odjavit če hoče on gor pod svojim geslom (če mata sam en rač.).odjaviš se zgoraj desno..

Anonimen -> Kako se ponovno prijaviti (20.8.2005 16:55:45)

Zg. desno imaš pod zavihkom otroški kotiček prijavljeni ste kot: urbancek; odjava. In klikneš na odajvo in se ti tam napiše prijavite se. Klikneš tja in se mož registrira. In se potem odjavljata & prijavljata.

Preberi še v FAQ, če nisem bila dovolj jasna.

urbancek -> Kako se ponovno prijaviti (20.8.2005 19:50:50)

Hvala
Bova zvečer poskusila, ko pride domov
Lp

Stran: [1]