Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Guliverlandija z vozičkom ali brez? 7.8.2011 10:34:08
|
|
|
|
blak
|
Po mojem bodo 9letniku in morda tudi 7letniku ene atrakcije že "premale". se mi zdi, da je guliverlandija namenjena otrokom tam do 6-7.leta. Sicer pa zadeva ni tako velika, da jo 3letnik ne bi mogel prehodit. Mi smo šli peš s takrat 3,5 letnikom. Smo bili noter ene 4ure, je pa res, da smo bili tam septembra, sredi tedna, ko ni bilo resnično nobene gužve. Smo prišli kmalu po odprtju in šli domov, ko je bila ura za počitek in je tako svoje odspal v avtu.
|
|
|
|
RE: Guliverlandija z vozičkom ali brez? 7.8.2011 12:44:19
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Pomojem bo tamal 1 dan zdržal brez standardnega počitka - bo pač malo kasneje zadremal v avtu. Glede vozička - pri 3h letih grejo otroci že sami na Šmarno goro, ne pa da bi za v park, kjer se bo dogajalo na polno, potrebovali prevoz.
|
|
RE: Guliverlandija z vozičkom ali brez? 8.8.2011 8:21:38
|
|
|
|
t5t6
|
Mi smo bili tam, ko sta imela otroka 2 in 3,5 let. Brez vozička. Njim je bila taka žurka, da itak nebi zaspali. Zaspali pa so nazaj v avtu. Tam notri več kot ene tri ure nimaš kaj delat, za večje otroke pa vprašanje koliko jim bo zanimivo. Tudi, če se odločiš it not z vozičkom ne bo nič narobe imaš vsaj kam odložit vse kar se pač vlači s sabo, ko greš z otroki. Če želiš celodnevni izlet lahko greste v živalski vrt, ki je čisto blizu.
|
|
|
|
RE: Guliverlandija z vozičkom ali brez? 19.8.2011 13:17:29
|
|
|
|
Nika v službi
|
V Guliverlandii res nimaš česa počet cel dan, tako da bi znala biti zadeva večjima otroka res nezanimiva. Zraven je vodni park, pa na plažo v Lignano lahko skočite in izpolnite dan.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?