Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 19.8.2011 19:55:24
|
|
|
|
Sulfinija
|
Julija 14.dni v Poreču za 2xodrasla pp 1150Eur in 300Eur še zraven tega.Avgusta 3.dni Topolščica 250Eurov. LP Mojca
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 19.8.2011 20:47:56
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Raho Jaz hodim na Brač že 12 let, draga moja sovražimsmrkce. In ne grem drugam. ne ne No, zdaj boš lahko k meni na BB prišla. V koljibo. jaz tudi! Bom bila pridna! Obljubim! Častna Titova! ker če že na NZ ne morem
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 20.8.2011 23:36:23
|
|
|
|
mojamura
|
Karlobag 780 € za all inclusive light 2 odrasla en otrok 50% in en zastonj + 39 € odpovedni riziko + 2000 kun + 38 € cestnine in 70 € benzin
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 20.8.2011 23:57:59
|
|
|
|
nejcko
|
En malček preveč. Ampak smo smo se kar malo preseravali, drugače bi komot prišlo kar par 100 ojrov manj.
|
|
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 21.8.2011 10:06:34
|
|
|
|
Lenny
|
Pravkar zapravljamo . Za apartma ob morju bo šlo cca. 900 everčkov za 14 dni, za mali morski luksuz pa sva predvidila cca. 200 evrov, o bencinu in cestnini do Dalmacije še nisem razmišljala. Lep pozdravček po dolgem času, če se me še katera spomni
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 22.8.2011 21:38:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Pa dobro, kaj ste skoraj vsi bili na Braču? Jaz sem bila na Hvaru . Ampak v predsezoni, tako da je to najbrž izven konkurence. V sezoni pa nisem zapravljala, škoda denarja za gužvo. Bom raje spet v posezoni dvojno .
|
|
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 23.8.2011 9:34:51
|
|
|
|
PeggyBundy
|
Zapravili smo toliko, kolikor nas je stalo gorivo do cilja in pavšal. Poraba je bila pa približno enaka, kot če bi bili doma.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?