|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: upravičena jeza... ?
8.8.2011 11:15:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

če se nista striktno zmenile da ga čuva ali z njo ali s hčerko (ne vem kako ste se zmenile) in kako; pričakovat da bosta nonstop gledale kaj počne - morala bi jima dat inštrukcije da ga ne smeta spustit za sekundo izpred oči (v lastni dnevni sobi je to mal huda imho).
in gibanje in pazenje otroka je po moje kar razlika za starejše ljudi. niso oni tako hitri kot mi in tudi pozornost - dostikrat kar šepa. najstniki so pa itak vsi namešani od pubertete.. samo saj sem ti rekla, velikokrat bodo še padli, tudi ko boš ti zraven ali pa mož. ne jemlji si tega dogodka zdaj preveč k srcu, to je vse kar pravim.

p.s. aja, sarkazem je letel na stavek "če je njen obisk namenjen gledanju TV, bi se ji jaz zahvalila za obisk in ji zaželela lepo pot domov." in ne nate.

Verjemi, da niti približno niso pazle nanj nonstop. Poleg tega, ona velikokrat (res velikokrat) pazi na njegove dve sestrični, že od malega, tako da prakso ima že od prej.
Če sem narobe razumela, se opravičujem.
Saj če zdaj pogledam nazaj, se še meni zdi, da sem morda pretiravala. Ampak, ko sem o tem pisala, je bilo pač moje počutje tako. user posted image Nimam kaj. Da bo pa še padal in padal, ... v to pa niti ne dvomim. Sploh pa ko še eden pride in ko daš fantiče skupaj (ko malo zrastejo)....   user posted image    bo še bušk, smo komaj začeli. user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
8.8.2011 12:52:12   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Poleg tega, ona velikokrat (res velikokrat) pazi na njegove dve sestrični, že od malega, tako da prakso ima že od prej.

te zadeve so tricky, veš. mam sosedo tukaj in je pazla ta najstarejšega vnuka (ta ma zdaj cirka ene 13-14) in zdaj še mala dva (ene tok razlike kot boš ti mela zdaj). in ima prakso od prej, ni dvoma. in mi ful kda potoži kaj se gre njen sin - da ni več mlada, da enega, kaj šele dveh zdaj ne zmore več in da je ful zmatrana kdaj, ko ji prinesejo oba za čuvat za nekaj ur. pda da dostikrat pride do situacije da je frka in je kaj nujnega in ji dajo tamale, ona bi pa najraj rekla ne.
hočem rečt, kaj je bilo (da je pazla tamale prej), ni nujno da je zdaj. ljudje se staramo in spreminjamo. mogoče se ji pa tudi več ne bo dalo pazit oba tvoja, ko boš rodila. nikoli ne veš. zamert ali štet vse usluge je pa brez veze imo, najbolje je da se vzame kar se ti ponudi in si za to vesel, kaj pa ni, pa pač ni in je tudi to že za nekaj dobro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.8.2011 13:20:37   
Anonimen
Saj je vse skupaj bilo na njeno željo. Daleč od tega, da bi jaz prosila za kakršno koli pomoč. Sem vajena narediti vse sama. Sploh pa je med nami precejšnja razdalja, na drugem koncu Slo., tako da tudi v prihodnje ne pričakujem ne vem kakšne pomoči. Tudi do sedaj sem bila večinoma sama, ker mož dela cele dneve, tako da...
Saj bo, samo da se rešim te PREvelike doze hormonov, pa trebuha...  user posted image   Sem proti koncu,samo ti zadnji tedni (se še spomneš? user posted image ) so ddoooolllgggiiiii in si že vsega skupaj sit, pa mogoče tudi zato take reakcije.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?