Utrinki z našega dopusta (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

iva01 -> Utrinki z našega dopusta (20.8.2005 14:16:26)

Končno sjo dočakali 4.8. da smo se odpravili na dopust. Najprej je bilo vse enkratno lepo vreme toplo morje mali je bil ful priden, tretji dan pa se je začelo najprej grdo vreme, tako da sem v šestih dneh videla morje samo dvakrat in to od daleč ker je tako hudo pihalo za znoret da smo dobili piko na i je osmi dan popoldan začel ful bruhat ponoči je začel še driskat in na drugi previti plenički v blatu opazim še kriin neko sluz,zagrabla me je taka panika da sem skor ob treh ponoči popokala in šla domov ampak me je moj prepričal da ostaneva do jutra pol pa direkt domov,in ob šestih zjutraj se peljemo že proti sloveniji mali je bil že čist fertik kar jr popil je takoj kr v loku vn zbruhal čist bel je bil po podočnjakih sem sklepala da je tudi dehidriral, groza. Nato pridemo v domov v Črnomelj v ZD in mi tam dežurna zdravnica ker pediatrinja je bila na dopustu reče da bo tri ure za počakat, kr stemnilo se mi je pred očmi, no čist po moje naredim galamo in kr butnm v ordinacijo k zdravnici in nta nas po hitrem postopku popoka v bolnišnico NM kjer je dobil infuzijomin oskrbo ki jo je potreboval, no po šestih dneh v bolnišnici nas odpravijo domov z diagnozo al kak se že reče bruhal iz neznanih razlogov.
Lep dopust kajne?

Jančika_ -> Utrinki z našega dopusta (20.8.2005 14:22:47)

Uau, to pa je bil stampedo. Upam, da bo vaš naslednji dopust bistveno lepši.

Tricia -> Utrinki z našega dopusta (20.8.2005 14:24:48)

Najboljš da pozabiš. Drugo leto bo boljši, daj. Zmeri že ne more bit tak škifo...

iva01 -> Utrinki z našega dopusta (20.8.2005 18:38:26)

Upam da bo naslednjič res boljš :bravo:

Stran: [1]