Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
uši- med besom in obupom 20.8.2005 13:41:58
|
|
|
|
india
|
Pa si sigurna da ta novartisov šampon pomaga? Meni je namreč kolegica povedala, da je v lekarni dobila en gel proti gnidam, nekako : aesculo gel se mi zdi da je....pa se jih je po tem rešila, prej pa ne :zmeden:
|
|
|
|
uši- med besom in obupom 20.8.2005 13:42:39
|
|
|
|
india
|
Aja, javi prosim če bo uspelo s tem šamponom, ker to je zdaj zgleda epidemija :zmeden2::zmeden2::grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
uši- med besom in obupom 20.8.2005 13:53:31
|
|
|
|
Gina
|
O, boga! Jaz se vedno tresem, ko slišim, da imajo v šoli ali v vrtcu otroci uši. Pa sem čisto histerična od tega. Sem jih imela 2x kot otrok in še do danes nisem pozabila te groze, ki noče nehat. Meni je zadnjič ena frendica rekla, da so oni vse preprali, ko nikakor niso hotele proč. Od posteljnine, do vseh oblek v stanovanju...da je šele tisto pomagalo - skupaj s šamponi seveda.:((:((:((Aja, pa nekdo mi je enkrat rekel, da pomaga, če lase prebarvaš.
|
|
|
|
uši- med besom in obupom 20.8.2005 13:59:23
|
|
|
|
urbancek
|
Jaz se spomnim, ko sem bila stara 10 let in sem imela uši. Me je mami namazala s špiritom in kisom, da je šlo dol - živa grozljivka, pa še ostrigla naju je s sestro, da sva bili živ obup. Si sploh ne upam pomisliti, da bi jih moji otroci prinesli iz šole. Čim prej odstranite to golazen. Lp
|
|
|
|
uši- med besom in obupom 20.8.2005 14:05:50
|
|
|
|
bskrle
|
Saj peremo tudi, danes laufa stroj že od jutra, pa si predstavljaš, v četrtek se začne služba, mi pa še vedn:(:(:(:(:(:grrr::grrr::grrr:oooo uši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
uši- med besom in obupom 20.8.2005 14:47:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji sestri je pa mami našpricala glavo s pipsom in je bila vsa mehurjasta...ampak tudi uši so izginile.
|
|
|
|
uši- med besom in obupom 20.8.2005 14:54:29
|
|
|
|
SANDY
|
al bina a na dolenjskem nimate nobene lekarne :)-:)-
|
|
|
|
uši- med besom in obupom 20.8.2005 14:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, v tistih časih je bla ena, ampak je blo deleč do nje. Doma pa samo voz in konji, tako da nismo mogli do lekarne. Pips je bil pa pač pri roki :ups:
|
|
|
|
uši- med besom in obupom 20.8.2005 14:59:13
|
|
|
|
SANDY
|
važn da ste problem rešl 8)
|
|
|
|
uši- med besom in obupom 20.8.2005 15:02:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, to pa smo. Zmaga čista. Zdaj un tvoj "da se ne bo tvoj k teb zvečer u trugo ulegu" okol prodajam, folk crkava od smeha :)-
|
|
|
|
uši- med besom in obupom 20.8.2005 17:22:40
|
|
|
|
bskrle
|
Priznam, da so rešitve genialne, ampak na 3-letnici tega ne bi prakticirala
|
|
|
|
uši- med besom in obupom 20.8.2005 19:10:31
|
|
|
|
SANDY
|
no al bina, saj neki sem pametnega prjavla :)-:)- pa upam da poveš da je moja fora to 8)
|
|
|
|
uši- med besom in obupom 20.8.2005 19:27:02
|
|
|
|
ZARA
|
A zato si tko čudna. "Pipsal" so te ??!!
|
|
|
|
uši- med besom in obupom 20.8.2005 23:58:54
|
|
|
|
anajmad
|
Namest pipsa lahko biokil.drgač se pa dobi v lekarni tekočina benzilbenzonat in jo namažeš s tem po glavi in bo šlo.To je edina stvar,ki je pomagala pr nas.In do zdej trkam že par let mir. en lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?