Ipadi (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

mali55 -> Ipadi (4.8.2011 22:46:23)

Kako ste zadovoljni z njimi,katere aplikacije oz igre največ uporabljate ...Kaj priporočate med igrami.Lp kako se z njimi znajdejo vaši otroci.

mali55 -> RE: Ipadi (4.8.2011 23:05:02)

Če koga zanima ga prodajam več na ZASEBNO SPOROČILO.Prosim ne zbrisat.

Paštetka -> RE: Ipadi (5.8.2011 10:46:12)

Super. Mala je stara 4 leta in ga obvlada v nulo. Igrata pa najraje frizbi, spomin, deskanje po snegu, barvata, rišeta, puzzle, potem miselne igre, npr. Kako parkiran avto spraviti ven.... Tudi risanke rada gledata. Najboljše je pa, da si vse sama narihtata in ne potrebujeta moje pomoči, saj je zelo logično narejen.
Midva igrava sudoko, pasijanso, prav tako mi je super delo z maili, koledar, notesi, brskanje po internetu je pa itak zakon.
V glavnem, pri nas je cel dan v uporabi že par mesecev. Smo ga imeli na dopust in ga brez problema znal uporabljati tudi 2,5 letni nečak.
Zakon mi je pa zato, ker je lahek in ga komot imam na kavču pred TV- jem, ga dam v torbico in surfam na kavici, ko čakam deco, ko se igrajo ...

cccola -> RE: Ipadi (5.8.2011 10:56:42)

naš dveletnik najraje igra angry birds in pa spomin. vsak večer pa si na youtubu pogleda par risank.
osebno mi je ipad 1 bolj všeč kot dvojka. lepo se ga spravi v ovitek in je tako tudi lažje oprijemljiv kot dvojka ki ti hitro zdrsne z rok se posebej malčkom.
pa veliko dobrih poučnih aplikacij za otroke imas na voljo tako da jaz ga priporočam.

Stran: [1]