blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink Jaz pa sem mislila, da imamo samo mi takaga otroka. kamorkoli pridemo so sami pridni in potrpežljivi otroci, samo naša nonstop nekaj gnjavi. Niti 4 še ni stara, pa ji moram rečt, da je prava mini gnjavatorka. Zadnjič smo bili v gostilni na koslilu (tudi če že vnaprej zrecitiraš, kaj bi jedel in si ne izmišljuješ, traja vsaj 15 minut, da dobiš juho) in je teh celih 15 minut čeprav se mi je zdelo, da traja 2 uri, spraševala kdaj dobi juho in to v eno, ko pa je dobila juho, pa je pojedla ....am....5 žlic... Ona govori v eno, sploh se ne ustavi...se ne čudim, da ima vedno vneto grlo... Joj, naš dveletnik je grozen kar se tega tiče. Če gremo kam ven jest, se dere že ko pridemo noter PIZZO BOM JEDU, PIZZO BOM JEDU in ne neha dokler pice ne dobi na mizo Saj ne vem ali je za jokat ali za smejat se... No meni se pa zdi, da to počne veliko majhnih otrok, da pa naj bi tole izzvenelo. Očitno se motim, sodeč po branju vaših postov. za dveletnika, že štekam, da se tako obnaša, za otroke stare od pet dalje,.. mi se pa vseeno zdi, da bi pa ja morali razumet, če mu enkrat poveš. No lahko se zgodi, da pol še enkrat vpraša, če res dolgo čaka, da bi pa gnjavil do onemoglosti,.. kaj naj rečem,.. sem vesela, da moji niso taki, ker bi mi kri spili. Blaža, karakter je to. Naš srednji je čisto drugačen, mož pravi da je po njem Druga dva pa - znata najedat, da. Ko te na poti v 10 minut oddaljen kraj 50 krat vpraša kako dolgo še. Točno kri ti spije, jap.. Se pa strinjam da je radovednost nekaj drugega, ampak saj veste - radovednost je ubila mačko Pol sem pa lahko srečna, da nista taka. No , ko sem na WC-ju mi zna ta mali še vedno vdret, ker bi rad nekaj vprašal , to ga še moram počasi odvadit ( 3,5)