|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Druga nosečnost
1.8.2011 11:36:16   
Anonimen
Imam veliko željo po drugi nosečnosti. Pa še ni ratalo. V prvo smo delali pol leta brez pregledov in je ratalo. Vse ok. Malček je star že leto dni.

Zdej pa sprašujem vas, koliko časa je trajalo, da se ste v drugo zanosile? A ste ful gledale plodne dni? A ste vsak dan, vsak drug dan? Mislim, kako vam je ratalo v drugo? user posted image

Res si želim, da bi imela majhno razliko v letih.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Druga nosečnost
1.8.2011 12:25:50   
josephine27
meni je prvič ratalo v prvo, za drugega smo rabili 6 mesecev. mogoče sva seksala mal pogosteje kot običajno nisva pa računala plodnih dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2011 14:01:37   
Medea10
Nama je v drugo ratalo v prvo. Od samega začetka sem gledala na plodne dni, spolne odnose sva imela vsak dan, kakšne 3 dni pred ovulacijo in 3 po njej. Drugače pa vsak drugi dan. SREČNO! user posted image

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
1.8.2011 22:13:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Medea10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2011 22:27:38   
pomar*ANČA*
drugič po 6m, ampak sta bila najprej dva spontana splava, potem izvenmaternična nosečnost, nato pa je ratalouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2011 9:35:24   
Anonimen
prvič po letu in pol, vmes pregled pri G in moj na spermiogramu, naprej ni bilo treba it ker je ratalo naravno. drugič po enem letu. razlike bo 26 mes.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.8.2011 13:01:50   
JanaB
Prvič je uspelo v 6 mesecih, zdaj v drugo pa sva v 8 krogu in upam, da bo ta uspešen. Gledamo plodne dni s pomočjo sluzi in z O testi s tem, da sem si pred prvo zanositvijo merila tudi BT zdaj pa ne, ker moram ponoči vstajati za prvorojenko in potem meritve itak ne bi bile pravilne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.8.2011 14:02:02   
tix
prvič prvič user posted image   drugič tretič  user posted image na srečo mi ni bilo treba bit pozorna na plodne dni, bo pa 19m razlike

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2011 20:01:43   
Taddy78
Prvič nenačrtovano, drugič po 6.letih s pomočjo umetne oploditve.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2011 18:12:58   
Anonimen
tudi midva sva se odločila za 2  user posted image . Prvič nisva načrtovala in sva bila oba prijetno presenečena. V drugo bomo pa vidli kako bo. upam da nama čim prej uspe user posted image

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.9.2011 18:14:48   
Anonimen
Prvič je bilo nenačrtovano, Zdaj sva se odločila za drugega user posted image  in močno upam da nama čim prej uspe user posted image

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.9.2011 18:32:48   
ronja
Vsakič rata takoj, ko dobijo tamali priložnost (pa če je še tako mala možnost) za to, sem pa zato imela dva spontana splava (enega pred taprvo, drugega pred temle zadnjim). Razlike bi teoretično lahko imela prvič 14/15 m (vendar sva rekla, da malo več pa vseeno bi, zdaj je med nijma 17 m), drugič bi lahko bilo teoretično razlike 17/18m - drugič sem kasneje dobila m. ker sem bila bolj crknjena -logično), vendar sva zaradi drugih razlogov počakala do zdaj, ko bo razlike 3 leta med mlajšima dvema (upam). Upam, da ne bo to preveč, ampak prej bi bila težka.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.9.2011 7:17:36   
Anonimen
ronja jaz sem tudi imela spontani splav in srečo obenem, da se je drugi dvojček obdržal. Upam da nama v drugo res čim hitreje uspe...

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.9.2011 11:57:09   
krogec
obakrat je uspelo že prvi mesec, pa nisem nikoli spremljala ciklusa oz. računala dni ovulacije
med njima je točno tri leta razlike

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.9.2011 12:09:26   
LittleSun
Pri nas je v prvo ratalo takoj, v drugo se pa trudiva že pol leta in če mi kaj instinkt dela nama je tokrat uspelo...še dva dni počakam in naredim testuser posted image user posted image

(odgovor članu krogec)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.9.2011 14:24:19   
P1ka23
Pozdrav!!!

Evo, da se vam pridružim... tudi mi2 imava že enga navihančka starga 19 mesecev. Lubi je že velik prej namigoval, da bi "hiter" še enga js pa sem ga mal bremzala... Zj pa se že tud meni "carta" po enemu malčku. Sinko je že dokaj samostojen in dokler bi se rodil drugi malček bi bilo razlike najmajn 28mesecev (bomo vidli v katero nama bo ratalo). tako, da sma lih začela delati na drugemu pa itak ni ratalo, ker sem pričakovala čez 3 dni M... upamo, da bo ta mesec več sreče :)

velik sreče vsem ostalim in da čim prej zagledate user posted image  :))))))))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.9.2011 15:10:17   
JanaB
Jaz se še enkrat oglašam. Očitno nam je v drugo v 8. krogu res uspelo. Sem v 11. tednu in to kar z dvojčki user posted image  Upam, da bo vse ok do konca in naprej, bo pa med njimi ravno dve leti razlike - to bo pestro!

(odgovor članu P1ka23)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.9.2011 20:53:26   
Teya D.

IZVIRNO SPOROČILO: JanaB

Jaz se še enkrat oglašam. Očitno nam je v drugo v 8. krogu res uspelo. Sem v 11. tednu in to kar z dvojčki user posted image  Upam, da bo vse ok do konca in naprej, bo pa med njimi ravno dve leti razlike - to bo pestro!

čestitke!napeto bo sigurno, neponovljivo in svetovno pa tudi!

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.9.2011 7:57:17   
JanaB
Hvala Teya D. user posted image  in upam, da bomo zmogli.

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.9.2011 8:30:27   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: JanaB

Čestitkeuser posted image user posted image uuu dvojčki...jaz bi tudiiiuser posted image user posted image lepo nosečnost in pridna lumpa ti želim. Čimveč počivaj, potem res ne bo več časauser posted image user posted image

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.9.2011 13:43:01   
*bobika*
prvič je v prvem ratalo, drugič pa sva v drugem krogu..user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.