ona -> RE: ukradli so nam voziček!! (31.7.2011 17:20:18)
|
No, super, samo,da imamo približno podobo,če ga kje zasledimo [sm=smiley1.gif] Ti povem še eno mojo zgodbico,ki mi gre še sedaj na smeh,ko sem se spomnila,na majhne značilnosti,ki jih samo vidva vesta [sm=smiley36.gif] V glavnem jaz sem pred leti,ko sem seveda odrabila voziček, le-tega dala eni kolegici,da ga bo kao dala neki žlahti v Ilirsko Bistrico...ok, naj ga dajo kamor hočejo,samo da sem se ga jaz takrat rešila...no in potem tisto poletje gremo mi v Šibenik na morje in sedimo v eni slaščičarni,lepo na sladoledu,ko prav zraven nas prisede ena družina,kateri so govorili hrvaško in seveda imeli glih tak voziček kot je bil moj.... z mojim možem sva en čas razglabljala in si ga tako naokoli ogledala in ugotovila,da je seveda naš,ker je imel na kolesu neko gumico,ker če ne se je kolo odvijalo in tale voziček je imel točno tisto gumico še vedno na kolesu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Saj smo se potem smejali na ta račun kako je ta svet majhen [sm=smiley36.gif] Tako,da jaz ti želim vso srečo,da ga najdete, ker to res ni fajn situacija[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|