tecnobica -> RE: TEMPERA - 42 ml kje se kupi? (27.7.2011 21:45:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica V vsaki papirnici jih morajo imeti tudi na kose. Zakaj pa nucaš samo eno? A se ne kupi kar cela škatla ponavad? Če ne se bolj splača kupit taveliko tubo. Sploh osnovne barve (rumena, cyan modra in magenta rdeča) pa bele se tudi kar precej ponuca. Barvice? Jaz bi une debele kupila. So bolj fajn za držat, pa še lomijo se ne toliko. Odgovarjam kar povprek... V koprskem šparu in milerju ta velikih 42ml temper nimajo. Ta male , ki so v kompletu so 7,5 ml. Rabim jih pa , ker so na seznamu našega prvošolčka ( Tempera, 42 ml rdeča, modra, rumena, bela, črna). Hm, bom šla pogledat še kam . Ne vem zakaj ne cel komplet običnih temper [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Barvice - sem prisegala na giotto in na FC...zdaj pa sem v dilemi. zato ker se naštetih porabi daleč več kot ostalih... jest vem da sem bla vedno brez bele, smo ponucal tut eno taveliko na mesec... To. Pa tudi zato, ker se bodo že učili mešat barve. S temi se da vse namešat. Pa res probaj dobit tapravo rdečo in modro, ker če so druge, pol ne pridejo prave mešance, ko zmešaš. Risalne list probaj najt une ki so na eni strani hrapavi, na eni pa malo manj. Uni čist gladki niso tako kvalitetni.
|
|
|
|