Arwen_84 -> RE: Aprilčice 2012 (6.4.2012 21:30:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: danijela1987 dobila sem veliko zanimivih informacij in začela mojemu solit pamet, da ne bom pustila, da delajo z mano, kar jim bo pač zapasalo Pametno, jaz tudi tako mislim...nevem zakaj bi mogle ženske it čez porod..samo, da gremo kot neka mašna za iztiskanje otroka...Mislim, da je to eden najpomembn. dogodkov v življenju in prav je, da ga izpelješ pripravljena in vsaj približno z glavo na mestu kaj si želiš, katere možnosti tebi ustrezajo, itd....Nisem pristaš kompliciranja...se mi pa zdi pomembno, da vem kaj se bo z mano dogajalo tisti čas poroda..še posebno, ker so ženske takrat tako občutljive, da vse kar rečejo se ti zdi sveto - večinoma pa je tako, da naredijo vse, da je njim čim lažje....v glavnem glede poroda...to, da imaš razlićne možnosti verjetno veš (porod v vodi, na pručki, itd)....tole, da če ni zdravstvenih razlogov je predihavanje popadkov najbolše v gibajočem položaju, na žogi, itd...imaš kup poz, ki to olajšujejo...in je ležanje še najbolj nenaraven način poroda...ampak ima takrat osebje ''''''''najlepši'''''''' pogled v tvoje notranjost in ga zato najbolj zagovarja...jaz sem v svoj porodni načrt navedla, da če ni posebnih zdravstvenih razlogov želim prosto gibanje med popadki (žoga, fant bo imel sabo masažno žogico, poze vadiva doma, itd...)... Tko, da kar pogumno stoj za svojimi željami in prepričanji...tole je tvoj dogodek, vajin in naj ostane v takem spominu kot si si vedno želela...in tole pametovanje drugih:''''''''že sto jih je tako rodilo in so preživele. Pač rodiš in je konec, vse pozabiš...blabla'''''''' zanemari...jaz bom, verjamem v super porodno izkušnjo ...če se vmes pa kaj zaplete pa vem, da bo izkušeno osebje pravilno reagiralo in bom takrat poslušalao vsak nasvet...sodelovanje med vsemi tisti trenutek v porodni sobi je najpomembnejše...![sm=bravo.gif] SO GO GIRL!! Ma kaj res bo na polno luno prazen datum?[sm=zmeden.gif] ehh, upam da kera predihava zdej v porodnišnici in bo javila, ko bo lahko hehe[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|