Jean P.
|
Juhuhu, čestitke za vse aprilčke in aprilčice Jaz sem v 38. tednu in zaenkrat nič ne kaže, da bo kaj prej. Jutri imam pregled in bomo videli, kaj mi bo rekla ginekologinja. Pred dvem tednoma je rekla, da imam že zmehčan maternični vrat, upam, da sem tudi že kaj odprta. Želim si kaj prej rodit, ker komaj vlačim ta trebuh naokrog - meni so ljudje že pred tremi meseci govorili :" O, to bo pa zdej zdej..." Res pokam po šivih in kljub rednemu mazanju se strijam zaradi tega trebuhača nisem mogla izogniti Sem pa bila začetek marca že v porodnišnici, tam hospitalizirana 4 dni zaradi grozečega prezgodnjega poroda, ker sem doživela en izjemno stresen dogodek. Nič nisem pisala o tem, ker sem hotla o stvari čimmanj razmišljat. Sem včeraj imela tudi pogovor s psihologinjo v porodnišnici, ki je ugotovila, da sem pač imela normalne reakcije na močan stres in ni nič narobe z mano, hehe Tako da znaki poroda so izzveneli, psihološke reakcije pa tudi = napadi panike. Saj za slišat ni to nič takega, ampak to doživeti... En neprivezan pitbul je napadel mojega pinča - hopa direkt za vrat, da ga bo ubil. Jaz sem se seveda na vse kriplje borila, da ga rešim in se tepla s tistim psom, večkrat sem padla, bila sem vsa pogrizena in popraskana. Tisti vonj po krvi mojega kužka...še sedaj ga imam v nosu. Moj kuža mi je res kot otrok, zdaj eni se lahko zgražajo, ampak tako je. Na misel mi ni prišlo sploh, da sem noseča in da se niama kaj fizično umešavat, na to sem dejansko pozabila in reagirala instinktivno. kot bi reševala lastnega dojenčka. Ne bom dolgovezila - moj kuži je preživel, žalostno pa je, da se je od nekod potem prikazal lastnik in povedal, da psa ni privezal, ker ga boli vrat zaradi ran od psjih bojev!!! To me je od vsega najbolj prizadelo, potem pa še dejstvo, da polocija nima nobenih pristojnosti in je lastnika in psa spustila. Psa niso niti evidentirali!!! Kaj šele, da bi se lotili reševanja primera! Ma grozno v glavnem. Vse življenje si pošten, ko pa bi pravica mogla doleteti tebe, se pa obriši pod nosom. Bogi psi, ki jih tako izkoriščajo... Ok, dovolj o tem, zdaj sem izustila Upam, da se mate vse ok, tako tiste doma kot tiste, ki že pridno predihavate popadke. Javim jutri, če bo kaj novega na pregledu. Lepo lahko noč vsem
|