akva -> RE: Aprilčice 2012 (1.9.2011 13:49:33)
|
Tak, ne zdi se mi več potrebno biti anonimna, danes je bil prvi pregled, zgleda vse vredu. Pikica je malo manjša kot bi naj bila glede na mestruacijo, ampak to sem že celo prvo nosečnost poslušala potem pa rodila čisto povprečno bebiko. Aja, jaz sem tista anonimna s še-ne-dvoletnico (ima pa 20 mesecev), ki narekuje staršem, kaj naj narišejo. Sem pa iz LJ, stara 30 let. Imam pa občutek, da mi bo v primerjavi s prvo nosečnostjo tale hitreje minila, že samo hči me tako zaposli, da se komaj spomnim na hrano, wc... (čeprav za hrano je vedno čas! [sm=jezicek.gif]). Dr. knowitall, tudi jaz mislim, da boste razčistili glede datumov in velikosti, jaz imam podobno neprijetno izkušnjo, ko se je velikost ploda razlikovala za dva tedna (na prvi pregled sem prišla noseča 8 tednov, plod v velikosti 6 tednov), G se sicer ni zdelo nič posebnega, ker je srček bil, vendar pa na njegov izračunan dan zanositve z možem že nekaj dni nisva več poskušala, hkrati pa sem jaz takrat že imela prve slabosti... še danes mi ni jasno, kako je bilo to možno. Rodila sem pa na izračunan dan, ki ga je G določil na tem pregledu. No, zdaj tudi že nekaj govori o spreminjanju datuma, tako da verjetno ne bom pod 19. ampak pod 22.4. ali kaj podobnega.
|
|
|
|