Sapin -> RE: Aprilčice 2012 (30.3.2012 11:37:53)
|
Dober dan! Meni se zdaj očitno uspe naspati vsak drugi dan[sm=jezicek.gif]. Pa nisem več ob sedmih pokonci, ampak se zavleče tudi do pol desetih, da se spravim iz postelje [sm=zmeden.gif]. Malinov čaj: se mi je včeraj trebuh spustil še za par cm in me je kar strah, da bi se kaj začelo ... Sem kar malo nehala pit, ker je še toliko za naredit pred prihodom novega člana. V ponedeljek ima še pregled pri ginekologu in zobarja. Je bilo prav hecno, ko sem se naročala (je začela delat ena nova, ki ima prosta mesta za koncesijo in sem izrabila priložnost[sm=smiley1.gif] in sva iskali datum. Me je hotela naročiti petega aprila, pa sem rekla, da imam takrat rok za rodit. Potem pa ona;"Kaj pa šestega"[sm=jezicek.gif], sem mislila, da bom dol padla od smeha ...). Pa še ded od mojga je umrl in je naslednji teden pogreb. Ampak s tem trebuhom in v tem stanju se pogreba ne bom udeležila. Odhod v porodnišnico: To pa tudi jaz ne vem. Prvič sem šla na pregled, pa so me kar notr zadržal. Vlada in tisti Fak--- (od Zavoda za zavarovanje) bosta zih ful srečna, če kar doma rodim in jim ne delam stroškov. [sm=smiley11.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley29.gif]. Nuši: Kdaj rodit? meni bi blo fino v petek 6. aprila ali pa ... Moj pravi, da pred rokom ne smem, da še ni duševno pripravljen [sm=jezicek.gif]. Jaz pa edino ne bi na prvega aprila. Frinina: Si že skoraj tam. Še malo, pa bo april ... Hemeroidi so pa sitna reč, ki jo pomoje lahko pričakujem po porodu. Če ima katera čudežni nasvet, kako se jih rešit bi bil dobrodošel. Arwen: Jaz sem oprala blago iz košare v vozišku, ki je mišljeno za pranje. Pa ovco, na kateri bo ležalo dete sem oprala in jo skrtačila. Nisem pa kak fanatik glede čistoče. (trenutno hčerkico poskusim prepričat, da gre lulat v kahljico in imamo celo stanovanje polulano [sm=jezicek.gif]) LadyB: Dobrtodošla Obiski: Meni dokaj hitro rata dolgčas ... Upam, da bom kmalu p porodu lahko začela šetat po sprehodih. [sm=smiley1.gif] Porodnišnica Kranj: Cealia - hvala, si me kar prepričala.[sm=smiley1.gif]. Upam, da bo tudi moja izkušnja pozitivna. Ke v Ljubljani sem se počutila kot kos mesa ... Vrtec: Cealia: a v vrtcu delaš? Nam lahko potem poveš, a je tvoj ta velik tud tko priden doma, kot so tvoji otroci v vrtcu? Vsa čast vzgojiteljicam, da krotijo toliko mulcev naenkrat. Jaz imam pri svoji cele bitke, kako jo spravit ppoldne spat med vikendi. V vrtcu se pa baje uleže na ležalnik, malo gleda okoli in zaspi. Res - vsa čast! Pobalinka, Vanilija, Ada, Krispin, Tinkara: hiter, neboleč in prijeten porod - pa zdrave otročke ...[sm=smiley1.gif][sm=9nebesa.gif][sm=smiley20.gif]. Pobalinka: Za kranjsko porodnišnico ... ti lahko poverm šele v ponedeljek. Moj ginekolog mislim, da je tudi porodničar tam. Napotnico sem že dobila, sicer pa me je glede na to, da sem prvič rodila teden čez rok, ki mi ga je postavila dr. Strah na nuhalni (in dan pred rokom, ki mi ga je postavil on na prvem pregledu), naročil na pregled še kar na dva tedna. In ja [sm=sloncek.gif] baje sproža porod. Je ena babica rekla, da se od presenetljivo veliko žensk, ko pridejo v porodnišnico kar cedi [sm=jezicek.gif] Gorga: Te bomo začele prehitevati po levi [sm=smiley36.gif]. Drugače pa super in oh in sploh za tvoja dvojčka. Včeraj: Pretežen del dneva preležala, čutila pritisk, bila zmatrana in imela občutek, da najbolje storim, če ležim na kavču in berem knjigo. Je pa res, da danes ni kaj bolje. Še vedno se mi zdi, da se lahko vsak hip kaj začne ... Jaz bi pa tako rada prišla še do zobarce [sm=jezicek.gif] Hja - grem jaz malo posedat in ... Si kiklco vrezovat. Za sprehode [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|