Arwen_84 -> RE: Aprilčice 2012 (24.1.2012 20:05:45)
|
Pozdravljene, jaz se mažem proti strijam s karitejevim maslom (delam v firmi, ki dobavlja osnovne surovine za izdelavo kozmetičnih in farmacevtskih izdelkov...tko, da se od tam zalagam s 100 % čistimi snovmi) in not malo vmešam mandljevo olje. Nabavila sem pa sem tudi lanolin (za mazanje bradavic kasneje). Mislim, da bi blo fajn počasi začet tudi z mazanjem presredka (tako mi je bilo svetovano...če bo pomagalo nevem, probat pa ni greh). Sem v 28 tednu, obseg trebuha 93cm, teža +6kg. Od opreme imava že vse (razen vozička, ki ga bova kupla začetek marca, zaradi garancije)...po šoli sva dokupila še posebej banjico (imava tudi tisto, ki je ''vgrajena'' v predalnik-povijalno), ker je patronažćna rekla, da so te banjice mičkene, in to ''anatomsko'' oblikovano dno samo moti in jemlje prostor otroku..tko, da naj bo čim večja in čim bolj gladka znotraj...(itak pa to stane ca 15€, tudi če mamo zdej dve). Oblekic sva kar nekuj kupla, zdaj pa jih kar dobivava...predvsem te stavri za zgoraj, ker so bile kratek čas v uporabi in so lepo ohranjene[sm=bravo.gif]. V bolnici tko ne rabiš nič za dojenčka ne? - samo stvari za odhod domov?-tako so nama rekli v šoli. Se pravi dobiiš tam vse obleke, plenice,...? Kupila sem tudi ''kozmetiko'' - hladilno mazilo, trdo milo, za nego las, nohtov, vatke, termometri,...itd (sem šla v dm z 15 % popustm in kupla vse naenkrat[sm=bravo.gif]Od staršev sva dobila tudi sušilni stroj, tko da ne bo treba čisto vsega meni likat...tetra plenice in take stvari za spodaj ok...(to kar je vizuelno), zaradi dezinfekcije pa bo stroj čisto zadostoval. Pač posušiš na soncu, pol pa za kratek čas vržeš še not in je.[sm=smiley36.gif]. služba...verjetno bom delala dokler bom le lahko. Itak sem pogodbeno ''zaposlena'' preko sp-ja. Tko, da bom do konca mogla plačat prispevke - ali delam ali ne. Konec februarja pa grem še to rihtat na CSD, pač sp v mirovanje...neko nadomestilo s strani države bom dobila sam baje minimalno (okoli 350-500€) ne glede na to kako sem poslovala v zadnjem letu...No, če je kakšna v isti situaciji in ima več informacij so dobrodošle... zadnja dva tedna pa opažam še povečan apetit, predvsem pa neizmerno žejo (ponoči grem na wc 2-3x ampak cel večer pijem, čeprau vem, da je zvečer telo bolj kot nek filter in je treba več dopoldne in čez dan pit. Drugih posebnisoti, razen to, da se tudi jaz iz dneva v dan počutim manj okorna ni[sm=smiley1.gif] Pozdravček
|
|
|
|