Adryanca
|
Wooohoooo! SREČNO 2012 !!! Za nas prav gotovo bo, kajne? Bejbe, punce, žene, lepotičke, so KAKO STE? Aja, vam za super dobro jutro pošiljam pa naj bo to kava ali čaj ali pa samo sok... Izbirajte si po lastni želji . Upam, da ste preživele super prestop leta iz 2011 v novo leto 2012. Vidim, da smo bile očitno potem kar vse doma . Midva z mojim sva bla tud kar doma. Jst sem nardila super, za obliznt, večerjico in potem sva se kr vrgla na kavč in se do prihoda 00:00 stiskala pa gledala TV, pol sva šla pa tud v mižule. Morm pa rečt, da so letos/lani pri nas pokali s petardami in raketami kot še nikoli ne in tud najina ni mogla spat, je bla skos neki živčna in sva jo pol kr z njenim prostorom vred vzela iz dnevne sobe k nama v spalnico, da je tam spala k je bil bolj mir. Ponavadi ji je bilo čisto vseeno za pokanje, ampak letos je bilo pa še nama tale pokanje čisto odveč. Res je blo annoying, no . V glavnem, že za nas ni bilo prijetno, kako so se šele naše male zverinice počutile . Ok, evo, midva z sva že pridna in sva 2h v službi in odštevava, da bo ura 18h, da bova lahko odveslala domov . Ah ja pa ta šiht... Sem se odločila, da bom delala še do približno pol meseca, potem bom šla mal na bolniško ( na žalost, čeprav bi lahko vsaj še 8 ur kamot delala), potem jim bom pa prinesla od dohtarce potrdilo za skrajšan delavnik - 6 ur dela, 2 ure bolniške pa me potem zanima, če bodo to upoštevali. Če ne bodo, bom pa spet par dni mal delala, pol bom šla pa spet na bolniško. Na žalost se rabi denar, drugače se ne bi tolk borila, da bi še delala, ampak bomo tud to preživel. Nosečnice smo najbolj močne ženske, da si noben drug tega ne zna predstavljati! A ni tako? No, sej pol bo pa kmal že marec in bom šla že na dopust od tam naprej pa na porodniško. Hja, drugače očitno ne bo šlo in žalostno mi je to, da se mormo nosečnice dobesedno borit zase, ker nas niti zakon ne ščiti kot bi nas moral, niti noben drug, da bi nam pomagal . _vanilija_ Vsekakor lahko vzameš Lekadol, kaj drugega pa raje ne, razen ob posvetu zdravnika. Ko sem bila sama bolna in sem imela 38°C, sem morala OBVEZNO jesti Lekadol, zato da sem zbila temperaturo navzdol. In tako kot je že tulpek povedala: zviševanje naše temerature je zelo nevarno za otročka. Tako, da brez slabe vesti lahko vzameš zdravilo. Men je moja dohtarca kr vsakič pisala recept za Lekadol, ker drugega pač nisem smela pa seveda ogromno čajčkov, meda in juhic . Pa smo se pozdravili. ursap o joj, a ti tud al kaj? Pol veš, da 12 ur ni nič kaj fino delat. V bistvu 13 ur ( od 4:45 ko vstanem in do 18:20, ko pridem domov). A ti lahko še delaš po toliko ur ali si se tud poskusila že zment za manj? In, kje delaš, če ni skrivnost oz. kaj delaš? Ok, punce spet sem se razpisala ... Jst pa sem Se piiiišemoooo... Aja pa mal poročejte vaše počutje.